Vrabec
- levap
- stálý

- Jméno: Pavel Prkna
Vrabec
Snímek jde do červena, prosím o pokus úpravy a popis zásadních zásahůhttp://www.uloz.to/6211685/img-1225-cr2
Díky Pavel
Díky Pavel
Použitá technika: Canon 100/2,8 IS L Macro, Canon EF 300/4 L IS USM,TC KENKO 1,5x, Canon EF 17-40/4L USM, Canon EF 50/1,8 II., Sigma 180/3,5 a k tomu různá udělátka aby se dalo fotit jednou rukou a Canon 5D Mk III
- taek
- zkušený běžný

- Jméno: M. Š.
Vrabec
V rawu jsem to trochu oteplil, pak přidal trochu na expozici, aby to nebylo tak tmavé. V photoshopu jsem si srovnal v labu barvy podle hrudi a podle sebe, jak se mi to líbilo. Pak zmenšil, slabě odšumákoval, pohrál si s křivkami, dal selektivní barvy a trochu jsem to posouval, jak se mi to líbilo - trošku jsem zvýraznil základní barvy. Pak jen doostřil. Je to jen tak narychlo.
Nikon D70 | N 18-70/3,5-4,5 AF-S | N 300/4 AF-S | N TC1,7 | N SB800 + BB | N Monarch 10x42 || LTL Acorn 5210
- levap
- stálý

- Jméno: Pavel Prkna
Vrabec
Dal jsem to sem na výzvu ostatních, když jsem tuto fotku dal do " Vrabec domácí." Již jsem tam dal i opravu, kterou jsem udělal celou v RAWu.
Je to také dané tím, že nejsem odborník na ptáčky a tak barvy pouze odhaduji.
Dal jsem se na vrabce jelikož jsem objevil na našem sídlišti krmítko na fragventovaném místě a tak jsou trochu zvyklí na lidi.
Vše fotím bez krytu, za pozornosti dětí a hlavně důchodců.
Díky za typ, to v labu musím vyzkoušet. Já to dělal v RAWu pomocí štětce a tak zv. špendlíku.
Pavel
Je to také dané tím, že nejsem odborník na ptáčky a tak barvy pouze odhaduji.
Dal jsem se na vrabce jelikož jsem objevil na našem sídlišti krmítko na fragventovaném místě a tak jsou trochu zvyklí na lidi.
Vše fotím bez krytu, za pozornosti dětí a hlavně důchodců.
Díky za typ, to v labu musím vyzkoušet. Já to dělal v RAWu pomocí štětce a tak zv. špendlíku.
Pavel
Použitá technika: Canon 100/2,8 IS L Macro, Canon EF 300/4 L IS USM,TC KENKO 1,5x, Canon EF 17-40/4L USM, Canon EF 50/1,8 II., Sigma 180/3,5 a k tomu různá udělátka aby se dalo fotit jednou rukou a Canon 5D Mk III