Kočka divoká

michy
VIP
VIP
Jméno: Jiří Míchal

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

Téma jsem tu ještě nenašel, tak jedna z Bavorského lesa
[mrtve linky]
enda
VIP
VIP
Jméno: Leo Dvořák

Kočka divoká

Příspěvek od enda »

Škoda toho listu před tlamou, jinak krásné barvy i ostrost : good:
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

zas takto je to takové tajemnější
stugent
VIP
VIP
Jméno: Rudolf Linhart

Kočka divoká

Příspěvek od stugent »

Souhlasím s Jirkou, takhle to evokuje dojem nějaké divočiny, kde kočka číhá schovaná na svou kořist. Je to jak divoká šelma z pralesa :-)
Možná bych nechal více místa vlevo ve směru pohledu, ale zase vpravo se mi líbí ten bokeh.
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
orchidej
zkušený běžný
zkušený běžný
Jméno: Petr Bambousek

Kočka divoká

Příspěvek od orchidej »

Jak jsem ti psal, Jirko, pro mě je ten lístek naopak vítanou "vadou". Ale je mi jasný, že tam může někomu překážet. Kdyby tam byl ještě jeden shora, tak je to naprosto supr :-) ... tedy pro mě ...
enda
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od enda »

Přesně tak, ještě lístek shora, aby to bylo jako průzor a nemá to chybu, takto mi to tam trochu vadilo, ale když už to teď vidím poněkolikáté, tak se mi to začíná taky líbit :) Je neskutečné, jak se dá stejná fotka s odstupem času vnímat úplně jinak.
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

Vice vlevo by se mi take libilo vice, ale bohuzel to byla akce na par sekund, kdy kolega vytahl susenku a kocka prisla presne na misto kam jsem potreboval. S tim tretim listem nahore by ta fotka uz byla dokonala :)
petrk78

Kočka divoká

Příspěvek od petrk78 »

Vyfotit tuhle kočku v Bavorským parku je docal úspěch, protože jednak dlouho neposedi na jedmom mistě, ale hlavně pořád přes výběh chodí hafo návštěvníků. Při těch světelných podmínkávch, co jsou v tom výběhu, je tahle Jirkovo fotka dokonalá.
Nato, že jsem to fotil z ruky se zapnutým stabilizátorem, myslím, že to nevyšlo až tak hrozně.
Kočka z Bavorského lesa z profilu
Kočka z Bavorského lesa z profilu
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

[mrtve linky]

jeste jednou z bavorskeho lesa
enda
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od enda »

Přijde mi dost přeostřená hlava, ale koukám na noťasu, tak to možná vidím špatně.
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

Indian
VIP
VIP
Jméno: Michal Pešata

Kočka divoká

Příspěvek od Indian »

Líbí se mě nasvícení? ta je v BAvor? oni je tam takhle krmí?
---------------------------------------------------------
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

jj je to bavorksy les, ale jesli si to chytla nebo jestli je takhle krmi to nevim, protoze kdyz jsme prisli tak uz to mela
DaveH
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host
Jméno: David Havel

Kočka divoká

Příspěvek od DaveH »

Není to wild, i tak mi tato fotka dala pořádně zabrat. Ve zdejším parku divokých zvířat mají poměrně velký hustě zarostlý výběh, takže mám první fotku trochu podle představ po 7 návštěvách. I tak to bylo hraniční - 700mm, f5,6, 1/40s, ISO 2500.

Takže můžete vidět jak vypadá profesionální birdwatcher (tomu kosovi jsem za asistenci nic nedal, přísahám).
Přílohy
WildnissZurich130518_Kocka_divoka.jpg
Nikon D4, D7000 + Nikkor 500/4 VR, Nikkor 105 Makro, pod vodu Nikon D80, pouzdro Ikelite + 2x blesk Ikelite 125 - http://www.dhphoto.cz/
michy
VIP
VIP

Kočka divoká

Příspěvek od michy »

Supr fotka
Odpovědět

Zpět na „SAVCI“