Poštolka obecná - Falco tinnunculus - Sokol myšiar
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Poštolka obecná - Falco tinnunculus - Sokol myšiar
Tak když už se to ve vedlejším vláknu prolátlo, že mám cvičenou poštolku, tak přidám celé video z výcviku 
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
Poštolka obecná - Falco tinnunculus
Super! Počkal jsem až do konce, bylo mi jasné, čím to skončí 
- Martina
- VIP

Pěkné video. Myslím, že lepší by bylo ho sestříhat na kratší čas. A nebylo by marné přidat do pozadí hudbu, která by trochu potlačila ty rušivé zvuky ze stanu.
-
relux
- VIP

- Jméno: Jiří Náhlík
Fajn Dušane 
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Díky! Martino dík za připomínky, o zkrácení jsem uvažoval, ale pak mi to nepřišlo zase tak dlouhý, tak jsem to nechal. Ale s tím zvukem máš samozřejmě pravdu, já ho víceméně ignoroval, mám sice u počítače jakési repráčky, ale málokdy je zapínám
Ono je to celé spíš jen dokument. ale dobrá poznámka, při natáčení se v krytu nehýbat a nešustit bundou 
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
- Martina
- VIP

No, mám za to, že to moc nejde, zimní bunda je co do hluku prevít - stačí drobný pohyb. Sedět po celou dobu záznamu bez hnutí je taky náročné. Předpokládám, že Lukáš dává v zimě mikrofon vždy mimo stan, protože jinak by bylo zimní natáčení jedno velké utrpení s nejistým výsledkem. To už je jednodušší to šustění bundy trochu potlačit hudebním podkresem.duffa píše:ale dobrá poznámka, při natáčení se v krytu nehýbat a nešustit bundou