Drozd sazový - Turdus nigrescens - Drozd pasienkový
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
Siplace
Drozd sazový - Turdus nigrescens - Drozd pasienkový
Další důkaz, že v Kostarice jsou i "méně" barevní ptáci. Nicméně mě tyhle druhy právě bavilo vyhledávat... a proč? Protože je nikdo nefotí a chodit po lese a čekat co se kde objeví... to prostě k wildlife stojí. Prostát to všechno u krmítka a čekat co si sedne na připravenou větev znamená, že plno věcí ani neuvidíte...

- Jířa
- VIP

- Jméno: Jiří Voleský
Drozd sazový - Turdus nigrescens
Kdyby neměl to modré oko, řekl bych kos jak vyšitý 
CANON EOS 6D Mark II a Canon EOS 50D, objektivy Canon EF 400mm, f /5,6L USM, Canon 70-200mm, f/2.8 L USM, Canon MAKRO EF 100mm, f 2.8L, Ext. Canon 1,4x II, stativ GITZO GT 2531, fotostan OUTHOUSE, maskovací sitě, úhlový hledáček Canon 2,5x..
- radek
- VIP

- Jméno: Radomír Šálek
Drozd sazový - Turdus nigrescens
Zajímavý druh, jen škoda, že jsi víc neřezal, vadí mi ten dotyk větvičky vlevo, celou bych oželel
Nikon D850 + D500, objektivy NIKKOR AF-S VR 500/4G IF ED,- NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II AF-S + TC-14EII a stativ manfrotto
-
Siplace
Re: Drozd sazový - Turdus nigrescens
Ja to i zkoušel ale už mi to přišlo zase natesno, taky mi tam ta větev vadi. Byl to takový rychlý cvak a ne úplně ideálně kompozicne.radek píše:Zajímavý druh, jen škoda, že jsi víc neřezal, vadí mi ten dotyk větvičky vlevo, celou bych oželel
Sent from my iPhone using Tapatalk