Kardinál šedý - Paroaria coronata - Kardinálka sivá

Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
Odpovědět
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Kardinál šedý - Paroaria coronata - Kardinálka sivá

Příspěvek od aqualife »

.
Naposledy upravil(a) aqualife dne 15 srp 2019, 07:42, celkem upraveno 3 x.
Martina
VIP
VIP

Red crested cardinal - Paroaria coronata

Příspěvek od Martina »

kardinál šedý
Blaník
VIP
VIP
Jméno: Martin Růžek

Kardinál šedý - Paroaria coronata

Příspěvek od Blaník »

Nějak tomu nerozumím.Píšeš, že jsi a fotíš v Asii v Singapuru a vkládáš ptáka který se přirozeně vyskytuje v Jižní Americe.Tak to musí být leda nějací utečenci ze zajetí, z chovu.Něco jako u nás kachničky mandarínské nebo karolínské, bernešky velké v západní Evropě, papoušci v Holandsku apod.Nebo je tam cíleně introdukovali.Zajímá mne to, zkus se tam na to poptat prosím.
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Kardinál šedý - Paroaria coronata

Příspěvek od aqualife »

Blaník: udělal jsem chybu a když jsem tu chybu komunikoval se Siplace (upozornil mě na to) a chtěl je přemístit do no wildlife, doporučil mi abych to udělal sám. Jenže ono to nejde, když už někdo na zprávu odpověděl, tak nejde vymazat, jenom editovat. Tak jsem alespoň ty fotky vymazal, na tuhle jsem nějak zapomněl.
Fotil jsem v Jurong parku v Singapuru, to je ptačí park kde jsou ptáci na volno v přirozeném prostředí, hnízdí tam, ale jsou tam cesty pro návštěvníky, dokonce po nich jezdí malý vláček. Ptáci občas i přeletují do města a zase se vracejí, i když nad areálem ve velké výšce jsou sítě.
Přemístit mi to nešlo, protože už byly odpovědi, takže jsem alespoň fotky vymazal, abych nikoho nepletl.
Takže moje omluva že jsem nadělal bordel, většina fotek patřila do no wildlife. O nápravu jsem se pokusil, ale nemám oprávnění přesouvat příspěvky nebo to neumím. Takže alespoň fotky mažu, tuhle jsem zapomněl, takže to udělám teď. Děkuju za pochopení. Rozhodně jsem nechtěl nikoho mystifikovat, to snad je jasné.
Blaník
VIP
VIP
Jméno: Martin Růžek

Paroaria coronata

Příspěvek od Blaník »

V pohodě, já to takhle vůbec nemyslel.Mně zajímal ten nepřirozený výskyt, jestli to je cíleně vysazené, nebo to jsou utečenci.Takhle je to jasné, rozumím tomu tak, že je to vlastně taková "volnější" zoologická zahrada.
Jestli to je wild nebo ne mne až tak nezajímalo.Ostatně vzpomínám, že před asi rokem nebo dvěma sem dávali fotky ze Singapuru "předseda" a PetrD. Nevím jestli sem nebo do nowild a nevím jestli byly taky z parku nebo z volné přírody ale bylo jich hodně a byly krásný.
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery
Odpovědět

Zpět na „PĚVCI, SVIŠŤOUNI, MĚKKOZOBÍ“