Orel skalní - Aquila chrysaetos
- Photomecan
- VIP

- Jméno: Martin Mecnarowski
Orel skalní - Aquila chrysaetos
Jeden krasavec, sokolnicky vedený, pro potěchu oka:
a jedna letovka ve větším rozlišení:
[mrtve linky]
malej zbytek je na webu.
a jedna letovka ve větším rozlišení:
[mrtve linky]
malej zbytek je na webu.
- stugent
- VIP

- Jméno: Rudolf Linhart
Re: Orel skalní
když vidím ty fotky, tak si říkám, že snad taky na nějaký ws vyrazím. Krásné snímky
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
-
hilgertom
WS je dost na trhu.
Ale proč se to tady jmenuje Wildlife forum - nechci prudit, to je jenom technická
Ale proč se to tady jmenuje Wildlife forum - nechci prudit, to je jenom technická
- taek
- zkušený běžný

- Jméno: M. Š.
hilgertom: těžko na cvičišti, lehko na bojišti
Nikon D70 | N 18-70/3,5-4,5 AF-S | N 300/4 AF-S | N TC1,7 | N SB800 + BB | N Monarch 10x42 || LTL Acorn 5210
- kurťa
- moderátor

- Jméno: David Kurtin
u tohoto oboru bych to možná i obrátil - lehko na WS, těžko u WLtaek píše:hilgertom: těžko na cvičišti, lehko na bojišti
- Photomecan
- VIP

- Jméno: Martin Mecnarowski
Máme tam také napsáno - fórum pro fotografy živé přírody .... jinak doporučuji vyzkoušet. Jako cvičení v technice a také možnosti vyzkoušet si své oko 
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Je jasné, že technicky tvoje fotky jsou víc než dokonalé, nevím jestli je to technikou, zpracováním nebo taky rukama, je možné vše najednou, je taky pravda, že na WS se dá hodně naučit, když (už jsem to tady psal) tě to baví proč ne. U mě a taky snad u jiných, ten pravý požitek je lovit beze zbraně, vnímat, cítit, prožít a ta fotka je ten vrchol, na toto téma se už hodně napsalo, někoho to znechutilo, jen mě mrzí, že třeba bobo 001 se odmlčel, ten patřil k mým obdivovatelům a na jeho fotky jsem se vždy těšil.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
-
ToFa
Já bych tady fotky z WS nedával. Možná technicky dobré, ale kvůli takovým tady nechodím. Než tyto fotky, tak se raději podívám na broučky Pavla. 
- kurťa
- moderátor

K WS: myslím, že ten WS Martin už popisoval jako prostředek vyzkoušet si nové fototělo v plném nasazení a ne jen u běžných "větvičkovek". ...no a jestli ne, provedeme rázné vymítání

-
ToFa
Já nemám nic proti WS. Je to super si vyzkoušet fotografický um takovýmto způsobem. Jenom bych ty fotky asi ukazoval na FA nebo na svých stránkách. Ne tady. Myslím si, že Mecan to nemá za potřebíkurtind píše:K WS: myslím, že ten WS Martin už popisoval jako prostředek vyzkoušet si nové fototělo v plném nasazení a ne jen u běžných "větvičkovek". ...no a jestli ne, provedeme rázné vymítání![]()
![]()
- Indian
- VIP

- Jméno: Michal Pešata
No ja nevim mě to nějak nevadí:-)(fotky z WS) pokud to autor nevydavá za WL:-) a hlavne je to jeho vec z ceho ma nema radost:-)
U toho orla autora asi chápu chtě+l se podělit o ty barvy a zdařilé foto:-) a tak to má asi být
Ono kam az jit s tim co je a neni WL? foceni na krmítku? na újedi? na hlas? na atrapu? u hnízda (taky skoro nemají šanci tam nebýt?:-) foceni v ZOO ale ne exponáty - jen ptáky zvyklé na lidi? to samé v parku? kos v parku jde vyfotit docela dobře, ale venku?:-)
PS: asi to je na jiné téma než na orel skalní:-) klidně bych to být moderátorem přesunul pod nové téma jinam:-)
U toho orla autora asi chápu chtě+l se podělit o ty barvy a zdařilé foto:-) a tak to má asi být
Ono kam az jit s tim co je a neni WL? foceni na krmítku? na újedi? na hlas? na atrapu? u hnízda (taky skoro nemají šanci tam nebýt?:-) foceni v ZOO ale ne exponáty - jen ptáky zvyklé na lidi? to samé v parku? kos v parku jde vyfotit docela dobře, ale venku?:-)
PS: asi to je na jiné téma než na orel skalní:-) klidně bych to být moderátorem přesunul pod nové téma jinam:-)
---------------------------------------------------------
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
- kurťa
- moderátor

Smazání/ponechání bych nechal na adresátovi až si příspěvky přečte. ...jinak jsme už o tom opravdu klábosili a to tady http://forum.photomecan.eu/viewtopic.php?f=26&t=393 . To jen pro ty, co se chtějí dále k tématu vyjádřit.Indian píše:...klidně bych to být moderátorem přesunul pod nové téma jinam:-)
- Indian
- VIP

- Jméno: Michal Pešata
Aha to jsem tu nebyl:-) ten přesun jsme myslel svuj prispevek:-) za jine nemluvím!
---------------------------------------------------------
-
ToFa
Už se k tomuto tématu nebudu dál rozepisovat, stejně to nikdo z nás nevyřeší. Každý máme jiné priority a názory. Jenom mě mrzí, že tyto fotky tady dává zrovna Mecan. Od kohokoli jiného bych to přešel bez povšimnutí, ale autor tohoto fóra by mohl jít trochu příkladem anebo měl fórum pojmenovat jinak. Škoda, že jsme toto téma neotevřeli na srazu. To by asi byla bouřlivá diskuze 
- taek
- zkušený běžný

- Jméno: M. Š.
Worhopovky a fotky ze šoulačky jsou takové krajní meze spojitého intervalu, ostatní je asi mezi tím. Je pak docela těžké určit při tom množství lidí a různých podmínkách focení, co vůbec omezit. Jestli jen workshopovky, vůbec focení ochočených zvířat, městských tvorů, zvířat zvyklých na lidi, z krytu ... nebo třeba radši psát u každé fotky do soutěže i do galerie okolnosti jejího vzniku. Případně by se mohlo udělat nějaké hlasování hlasu lidu, nebo třeba nedemokraticky promluví hlas shůry
Každopádně je fajn, že se o tom trochu diskutuje a nějak se to probere, od toho fórum taky je.
ToFa: To už bych asi nedal, to by byla diskuze do neděle. Noc na sobotu jsem probděl, podle toho taky vypadal můj příspěvek.
Fotky pěkné, i když bez kamzíka
ToFa: To už bych asi nedal, to by byla diskuze do neděle. Noc na sobotu jsem probděl, podle toho taky vypadal můj příspěvek.
Fotky pěkné, i když bez kamzíka
Nikon D70 | N 18-70/3,5-4,5 AF-S | N 300/4 AF-S | N TC1,7 | N SB800 + BB | N Monarch 10x42 || LTL Acorn 5210