Planeta Česko
- Martina
- VIP

Planeta Česko
Na stránkách ČT je k vidění zajímavý sestřih záběrů z naší přírody:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/113 ... eta-cesko/
https://www.ceskatelevize.cz/porady/113 ... eta-cesko/
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
-
Siplace
Planeta Česko
joooo ten pán co tam pořád chodil s tou kamerou, jsi nějak dospělRollsRojs píše:A ti zrakově nejnadanější tam na jednom záběru mohou spatřit i mě
- Martina
- VIP

Planeta Česko
Tak jsem si pustila znovu tu část se skokany, protože kde jinde by to mohlo být a marná sláva, jakýkoliv záběr slovutného filmaře (a koneckonců i těch raritních žab) totálně přezáří Japonka svým uhrančivým obočím.
- RollsRojs
- VIP

Planeta Česko
Ale v té neurčité skupince lidí na břehu jsem se nacházel! Zde nezvratný důkaz:Martina píše:Tak jsem si pustila znovu tu část se skokany, protože kde jinde by to mohlo být a marná sláva, jakýkoliv záběr slovutného filmaře (a koneckonců i těch raritních žab) totálně přezáří Japonka svým uhrančivým obočím.

PS: Přísahám, že pekelné obočí madam Japonky mě ve snech pronásledovalo ještě tři dny.
- Ritchi
- VIP

- Jméno: Ondřej Ryška
Planeta Česko
u toho záběru jsem se hlasitě zasmál. Nezkoušel jsi, jestli to měla nalepovací ?
Nikon D7200, Tamron SP 150-600mm, Sigma 150/2,8 OS
- RollsRojs
- VIP

Planeta Česko
Neodvážil jsem se přiblížit. Však vidíš, že jakmile vlezla do vody, musel jsem já na břeh.
-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Planeta Česko
Coby jen občasně pracující důchodce jsem to zhlédl dnes v TV celé. Hezké, moc hezké. Jen tam mohlo být pár záběrů z natáčení a nemuselo se to tvářit jako one man show. Bylo by to ještě hezčí. Ale jinak velká paráda. Já např.už před lety slyšel že je tu nový turistický byznys vozit sem Japonce na Rana arvalis. Hodně mě překvapilo, že japonská TV k tomu využívá kamery Hero na klacku, čekal bych sofistikovanější techniku. Mám teď z toho do Hero docela cukání a napomínám se k sebekázni 
P.S.:v posledních dnech jsem na youtube objevil Zuzanu Dolinay - to je také veliká krása.
P.S.:v posledních dnech jsem na youtube objevil Zuzanu Dolinay - to je také veliká krása.
- Martina
- VIP

Planeta Česko
Taky mě to zarazilo, protože to celé vyznívalo tak, jako by jeden člověk natáčel vše od podvodních záběrů až po ty dronem, zvládal obsluhu více kamer na jednom místě a maximálně měl k sobě někoho, kdo ho občas zaznamenal, jak někam kráčí se stativem. Takový WL filmařský Chuck Norris. A nesedělo k tomu ani to namluvení komentáře mnohem mladším hlasem, měli zvolit staršího herce.aqualife píše:Jen tam mohlo být pár záběrů z natáčení a nemuselo se to tvářit jako one man show.
Pár záběrů z natáčení je na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=_wiNOeLtKss
- RollsRojs
- VIP

Planeta Česko
Tady je to samá náhodička - já jsem třeba Zuzanu i Mateje Dolinayovy objevil na Silvestra u nás domaaqualife píše:P.S.:v posledních dnech jsem na youtube objevil Zuzanu Dolinay - to je také veliká krása.