Orel Kamčatský - Haliaeetus pelagicus - Orliak hrubozobý
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- vlukyn81
- zatoulanec

- Jméno: Lukáš
Orel Kamčatský - Haliaeetus pelagicus - Orliak hrubozobý
uloveno v Cr ve volné přírodě! celkem rarita 
- radek
- VIP

- Jméno: Radomír Šálek
Orel Kamčatský_Haliaeetus pelagicus
Lukáši, zážitek to musel být famózní, já ho fotil minulý, nebo předminulý rok, mluví se o třech až čtyřech jedincích, co se pohybují po naší domovině už poměrně dlouho
Nikon D850 + D500, objektivy NIKKOR AF-S VR 500/4G IF ED,- NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II AF-S + TC-14EII a stativ manfrotto
- vlukyn81
- zatoulanec

- Jméno: Lukáš
Radku to byl:) Celkem blbě vidim na dalku tak jsem puvodne myslel ze leti kormoran:D az v hledacku jsem zjistil,ze je to Orel a neni to morsky tedy vlastne patri do morskych orlu,ale vis jak to myslim. Foto je spis dokumentacni,ale jako fotoamatera a skolnika me to neskutecne potesilo videt takoveho dravce preletet mi temer nad hlavou:)
-
pavel9270
- vzácný host

- Jméno: Pavel Blaško
Práve dnes som videl na NatGeoWild dokument o ruskej divokej prírode a tam bol tento orol opísaný. Je to tuším najväčší dravý vták, alebo patrí medzi ne. To, že je rarita sa určite dá povedať. Je to migrant, ale sťahuje sa niekam do Japonska. Čo robí v Čechách je ťažko povedať a dokonca viac kusov
.
Nikon Z6, Nikon 24-70 f/4 Z , Nikkor 200-500 f5,6
- Blaník
- VIP

- Jméno: Martin Růžek
Prostě uletěl (i) z nějaké Zoo nebo chovateli, nebo sokolníkovi.Jako přirozený migrant se sem určitě nedostal.pavel9270 píše:Práve dnes som videl na NatGeoWild dokument o ruskej divokej prírode a tam bol tento orol opísaný. Je to tuším najväčší dravý vták, alebo patrí medzi ne. To, že je rarita sa určite dá povedať. Je to migrant, ale sťahuje sa niekam do Japonska. Čo robí v Čechách je ťažko povedať a dokonca viac kusov.
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery