Mladá Boleslav - park Štěpánka
-
hilgertom
-
photonature.cz
Re: Mladá Boleslav - park Štěpánka
Bohužel musím všechny hodně zklamat, už letos v zimě se veverky neznámo kam odstěhovaly. Bydlím od parku asi 2 kilometry, jezdím kolem několikráte týdně, a tak se tam zastavuji. Bohužel stovky veverek co tu byli se zatím neznámo kam přestěhovaly, nevím jestli zrovna nemají mladé a nejsou někde mimo park, ale každopádně je to divné. Budu park pravidelně navštěvovat, určitě dám vědět jak to tam vypadá. Mějte se Michal
-
hilgertom
Re: Mladá Boleslav - park Štěpánka
Tak to dík za info. To jsem nevěděl protože jsem tam dlouho nebyl
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
Ahoj miro. Koukal jsem na článek u michala a určitě tam vyrazíme. Veverek moc nafoceno nemám
Naposledy upravil(a) michy dne 03 říj 2010, 20:00, celkem upraveno 1 x.
-
Ital
- zkušený běžný

- Jméno: Mirek
Já tam byl před týdnem, zhruba za pul hodky jsem měl tak 6 veverek které jsem krmil tak hodku. Navíc tam na ořechy létají i sojky a to tak napět metrů.
Olympus E-3, 14-42/5.6, 50/2, sigma 50-500/6.3, sigma 70-200/2.8, sigma 105/2.8
-
radkovous
- protahující

- Jméno: Radek Vandra
Můžu potvrdit, dnes jsem se tam byl kouknout, veverek dosti a sojek jakbysmet 
- stugent
- VIP

- Jméno: Rudolf Linhart
Vidím, že tam bude za chvíli fotografů jako na olympiádě
Chtěl jsem tam jet ve čtvrtek, ale když to tady čtu, tak nevím nevím 
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
-
hilgertom
Dneska jsem se tam stavoval, veverek jsou mraky. Bohužel je ještě hodně listí na stromech tak je tam poměrně tma a na osvícená místa se veverky blbě lákaj. Hnědky jsou oprsklý, zrzky se víc bojí. Tak za 14 dní by to mohlo být optimální 
[mrtve linky]
ale docela dobře jdou fotit sojky, který hlídaj kam veveřice schovávaj ořechy a nechá se k nim na 4-5m přiblížit
[mrtve linky]
ale docela dobře jdou fotit sojky, který hlídaj kam veveřice schovávaj ořechy a nechá se k nim na 4-5m přiblížit
- bluecamel
- zimní host

- Jméno: David
Myslím, že "voráchlý"
jsou všechny stejně. Když si nedáte pozor, vlezou vám i do batohu s foťákama. A sýkorky si sedaj lidem na hlavy a zobou z ruky, takže se nedaj ani fotit
.
Nikon D300, Tamron SP 90 Macro, Nikkor 70-200, Nikkor 16-85, SB 900, Nikon SB-R1, Nikon TC 1,7E II ext. , mezikroužky
-
hilgertom
Ty zrzky přeci jenom tak voseklý jako hnědky nejsou, ale jinak jak řikáš 
- Photomecan
- VIP

- Jméno: Martin Mecnarowski
To je wildlife 
- Kverk
- protahující

to: bluecamel
máš na tu mojí ruku "model release"?
JInak můžu potvrdit, hopsalky baštěj z ruky, sojky jdou i pod vzdálenost 2 metrů - nevím jestli je to ještě wildlife, ale zábava a zážitky z to stojí. Jsou to veselá zviřátka ...
chvílemi je to na i širokáč...
máš na tu mojí ruku "model release"?
JInak můžu potvrdit, hopsalky baštěj z ruky, sojky jdou i pod vzdálenost 2 metrů - nevím jestli je to ještě wildlife, ale zábava a zážitky z to stojí. Jsou to veselá zviřátka ...
chvílemi je to na i širokáč...
Kverk
-
hilgertom
Pravda, lépe se fotí ve dvou. Jeden ti to vodhání aby to bylo tak akorát daleko a ty fotíš 
- bluecamel
- zimní host

- Jméno: David
Já mám dojem, že to je vopravdovej wildlife, kde fotograf dává všanc svůj život a fotografickou výbavu hordě zdivočelejch hlodavců a ptáků, který se v hejnech vrhaj na jeho kapsy naditý oříškama a pronásledujou ho celou cestu až k autu, kde se míní schovat.
Kam se hrabe safari

Kam se hrabe safari
Nikon D300, Tamron SP 90 Macro, Nikkor 70-200, Nikkor 16-85, SB 900, Nikon SB-R1, Nikon TC 1,7E II ext. , mezikroužky
-
hilgertom
Afrika na to nemá. Tady nemusíš bejt schovanej v džípu aby tě něco nesežralobluecamel píše:Já mám dojem, že to je vopravdovej wildlife, kde fotograf dává všanc svůj život a fotografickou výbavu hordě zdivočelejch hlodavců a ptáků, který se v hejnech vrhaj na jeho kapsy naditý oříškama a pronásledujou ho celou cestu až k autu, kde se míní schovat.
Kam se hrabe safari![]()