Balkán, delta Dunaje
Pravidla fóra
Chystáte se na víkendový nebo i delší fotovýlet za zvěří? Chcete se podělit o náklady na dopravu, pobyt a zároveň vám není proti srsti přítomnost dalšího fotografa, ba naopak? Uveřejněte zde tedy pro ostatní vaše plány.
Chystáte se na víkendový nebo i delší fotovýlet za zvěří? Chcete se podělit o náklady na dopravu, pobyt a zároveň vám není proti srsti přítomnost dalšího fotografa, ba naopak? Uveřejněte zde tedy pro ostatní vaše plány.
-
Falko
- protahující

Balkán, delta Dunaje
nemáte někdo zájem jet? Kamarád musel přesunout termíny a my už teď máme do poloviny prázdnin problémy s volnem :_( Je to cesta na jistotu,zná to tam velmi dobře a je to formou spolujízdy - za zajímavou cenu. Když tak mi napište zprávu. (PS:ještě dvě místa,květen,červen,červenec)
- stugent
- VIP

- Jméno: Rudolf Linhart
Balkán, delta Dunaje
škoda, žes s tím přišel až teď. Chtěl jsem jet v tomhle termínu, teď už další dovolenou mít nebudu.
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
-
Falko
- protahující

Balkán, delta Dunaje, sever Evropy
Ahoj,kdyby někdo letos uvažoval o výletu do delty Dunaje,o okruhu Balkánem nebo o cestě za polární kruh(Varanger) a chtěl se přidat formou spolujízdy a táborničení,napište mi zprávu,dáváme dohromady partu nadšenců. Na Balkán by to pro jistotu bylo fajn i ve více autech..
- stugent
- VIP

- Jméno: Rudolf Linhart
Balkán, delta Dunaje, sever Evropy
já o tom uvažuju už roky. Dlouho jsem teď nefotil a letos bych chtěl uskutečnit nějakou cestu a vynahradit si to. Otázka je, jaký by byl termín, náplň cesty (víc pozorovací nebo fotící)...?Falko píše:Ahoj,kdyby někdo letos uvažoval o výletu do delty Dunaje,o okruhu Balkánem nebo o cestě za polární kruh(Varanger) a chtěl se přidat formou spolujízdy a táborničení,napište mi zprávu,dáváme dohromady partu nadšenců. Na Balkán by to pro jistotu bylo fajn i ve více autech..
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
-
Falko
- protahující

Balkán, delta Dunaje
Posílám zprávu