Dotaz číslo dvě

Odpovědět
David13
vzácný host
vzácný host
Jméno: David

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od David13 »

Ahoj pánové tak jsem v pasti zkusil jsem si dneska canon 600D s canonem 70-300 a mám problém já to v ruce neudržím jasně chce to stativ ale to už je pro mě do batohu moc vzhledem k tomu jak natom jsem zdravotně tak už bych to neunesl máte někdo jiný návrh co vzít abych nemusel jen tak na procházce někoho mít sebou aby mi vzal stativ tělo s objektivem ??Předem dík za návrhy
P.S myslel jsem si že to dám ale bohužel nedám : x
ladysk
VIP
VIP

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od ladysk »

těžko radit takhle " z gauče ", ale je plno všelijakých pomůcek, např. http://www.vmshop.cz/KN-TRIPOD44/monopo ... pruhem-190, musíš sám rozhodnout, jestli zrovna pro tebe by se něco takového nehodilo ...
David13
vzácný host
vzácný host

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od David13 »

Díky za odkaz no problém je že já mám jednu kratší nohu a tím pádem mám kolébavou chůzi a tohle by se mi na krku houpalo to je jedna věc a druhá je ta že to tělo s tím objektivem je na mě po odzkoušení opravdu těžké i když se to nezdálo ale je to tak bohužel :-( a vzhledem k tomu že se v tomto nevyznám tak už mě nenapadá nějaká jiná lehčí na focení dostačující a cenově dostupnější varianta
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Petr Válek

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od Jean »

Ahoj Davide,

předpoklládám, jak jsi psal, že plánuješ focení z místa a budeš čekat, co Ti přijde před objektiv... Sám používám objektiv o váze 6 kg + stativ + gimbalová hlava + další důležité věci jako židlička... to pak ta hmotnost leze nahoru. Ale to vše dávám do báglu, co má stavitelný bederní a hrudní popruh a ta váha není ani znát. Zkus se mrknout po něčem takovém, třeba Ti to na přenášení věcí bude vyhovovat.
P.S. já ten bágl kupoval v armyshopu a je od firmy 9 11, nebo tak nějak.

Petr
ladysk
VIP
VIP

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od ladysk »

David: když jdu, tak si celý mount přidržuju za tu opěrnou tyčku a od těla - svého vlastního, samozřejmě kdybych to měl opřeno o pupek, tak můžu mít nohy na milimetr stejné a stejně se s tím nedá jít ... jinak - popisovaný objektiv je ten " nejlehčí " čili jestli máš opravdu problémy i tady, tak dvojnásob platí, co jsem psal výš a to že musíš volit podle sebe sama ... nikdo ti na dálku neušije přesně to, co potřebuješ, protože každý uvažuje částečně za tebe ale i za sebe ... tohle řešení zbyde opravdu jen a jen na tobě ...
David13
vzácný host
vzácný host

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od David13 »

Jasně musím se koukat co sedí mě je fajn že se mi tady snažíte poradit co a jak i přes to že jste mě vlastně nikdo neviděl osobně toho si moooc cením :-)
Ital
zkušený běžný
zkušený běžný
Jméno: Mirek

Dotaz číslo dvě

Příspěvek od Ital »

Možná kombinace monopod a pažba?
Olympus E-3, 14-42/5.6, 50/2, sigma 50-500/6.3, sigma 70-200/2.8, sigma 105/2.8
Odpovědět

Zpět na „Fotoaparáty“