Tak aspoň pro začátek dvě fotky, kde sice nedělá nic zábavného, ale alespoň tam má celou hlavu
Kachnička karolínská – Aix sponsa - Kačička obojková
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- opisska
- zkušený vzácný host

- Jméno: Jan Ebr
Kachnička karolínská – Aix sponsa - Kačička obojková
Kdo sleduje birds.cz tak už asi ví, že v Praze máme už delší dobu paráček kachniček karolínských - o to víc mě překvapuje, že tu zatím nejsou žádné fotografie! Světlo u Rokytky v hlubokém korytě mezi stromy pod zataženou oblohou je opravdu atrociózní, ale věřím, že jsou zde mnozí, kteří by mohli udělat velmi pěkné fotky - obzvlášť proto, že sameček má úžasný zvyk se protahovat a křičet, což se mi sice nepodařilo nikdy vyfotit tak, aby ho někde kus nechyběl, ale rozhodně to vypadá moc pěkně
Tak aspoň pro začátek dvě fotky, kde sice nedělá nic zábavného, ale alespoň tam má celou hlavu
Naposledy upravil(a) opisska dne 20 kvě 2013, 11:17, celkem upraveno 1 x.
-
amajk
- stálý

- Jméno: Michal Kočan
Kachnička karolínská – Aix sponsa
2 Honza: já sice na birds.cz koukám jen občas, ale kdyby se tam někdy objevilo "u Michala na komíně", tak bych se asi podivil
- dnes po ránu nesu čerstvé houstičky k snídani a nestačím se divit co se mi to nesedí na baráku - vybraly si komín, který slouží již jen k větrání - nakukovaly do něj, jakoby se tam chtěly uhnízdit
- dnes po ránu nesu čerstvé houstičky k snídani a nestačím se divit co se mi to nesedí na baráku - vybraly si komín, který slouží již jen k větrání - nakukovaly do něj, jakoby se tam chtěly uhnízdit
Nikon D7100 a 400 2,8ED
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Parádní moment.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Michale Ty ještě žiješ
,dobrá fotka.
Jiří.
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
-
amajk
- stálý

- Jméno: Michal Kočan
jojo Jirko, žiju. Zrovna se probouzím ze zimního fotospánku a mám velkou radost, že už se pomalu vrací jaro. Ještě přečkat tento týden a ..........
Nikon D7100 a 400 2,8ED
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Tak,tak
.Jen aby jsi měl letos vůbec kde fotit Bekasiny.Jestli jim klapne to co plánují,tak budeš mít nejspíš
po Olší a Bekasinách
.Já když jsem se to dozvěděl,tak jsem šel málem do kolen a v tu chvíli jsem si hned na Tebe vzpomněl.
Tak at' se letos daří
.
Jiří.
po Olší a Bekasinách
Tak at' se letos daří
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
- Zbyněk.N
- VIP

- Jméno: Zbyněk Nantl
- Zbyněk.N
- VIP

- Jméno: Zbyněk Nantl
-
asina
- stálý

- Jméno: Drahomír Pácl
-
asina