A nešetřete mne. Kritiku snesu
Muflon
-
Saint
-
Saint
Muflon
Děkuji za komenty. Já jsem v upravách v PS na začátku. Moc to neovládám. Když se podívám na fotky jiných tak bych to hodil do koše. Základy PS jsem dostal od mého dobrého kamaráda kterého jsem poznal při focení v Norsku. Je to perfektní človíček kterého si moc vážím. A moc rád s ním trávím čas při focení. Už se těším na další které bude již brzo. Tak mu tady poděkuji. Díky Jirko. Osatní se učím sám za pochodu. Je to dobrodružství ale krásné. Snad se to jednou naučím tak dobře jako, ale to je jedno vlastně.
-
Saint
Muflon
Ahoj,myslím že víc doostřit chtějí oči. Jinak je to snad myslím OK.petere píše:neviem ci sa mi to len zda ale pride mi to troska neostre. a keby bolo po mojom, tak by som nechal viac miesta dole a z vrchu urezal. ale inak je to pekna fotecka. slusny baran.
- petere
- zkušený vzácný host

- Jméno: Peter Kralik
Muflon
hej prave oci sa mi zdaju troska neostre. ako nie ze by to bolo nejake rozmazane, len sa mi to tak mozno zda. ale tiez si niekedy nie som isty ci mi este oci dobre funguju. a ked ide o to upravovanie fotiek, ties som z toho stale jelen a nejak mi to nejde do tej hlavy. asi aj preto ze to ma vobec nebavi. fotit mozem cele dni ale potom pri pocitaci to je peklo. a aj preto si ja osobne archivujem len tie naj fotky. nema cenu mat plno fotiek o nicom ale radsej menej a kvalitnych. zastavam nazor, ze kde je fotka raz zle odfoten, tak ziadna uprva z nej uz dobru fotku neurobi.
-
Saint
Muflon
Souhlasím s Tebou.Trochu by to ještě sneslo.petere píše:hej prave oci sa mi zdaju troska neostre. ako nie ze by to bolo nejake rozmazane, len sa mi to tak mozno zda. ale tiez si niekedy nie som isty ci mi este oci dobre funguju. a ked ide o to upravovanie fotiek, ties som z toho stale jelen a nejak mi to nejde do tej hlavy. asi aj preto ze to ma vobec nebavi. fotit mozem cele dni ale potom pri pocitaci to je peklo. a aj preto si ja osobne archivujem len tie naj fotky. nema cenu mat plno fotiek o nicom ale radsej menej a kvalitnych. zastavam nazor, ze kde je fotka raz zle odfoten, tak ziadna uprva z nej uz dobru fotku neurobi.
- Michal14
- VIP

- Jméno: Michal Lutonsky
Muflon
Nádherné zviera a stretnúť ho naštvané by som určite nechcel...
Naposledy upravil(a) Michal14 dne 31 bře 2018, 16:37, celkem upraveno 1 x.
Canon EOS R6 Mark II/Sigma 105mm f/2.8 ex dg macro, Canon EF 400mm f/5.6 L USM ... https://tohbl14.wixsite.com/wild
- Martina
- VIP

- petere
- zkušený vzácný host

- Jméno: Peter Kralik
Muflon
a ako dobre ze boli tak daleko nemas dlhsi objektivMartina píše:No, asi bych muflona taky zkusila naprat přes celé políčko, ale blíž mě nepustili. Takže na kompozici měl rozhodující vliv muflon a dosah objektivu.
- XAXAP
- VIP

- Jméno: Martin Tomáš
Muflon
Neeee, Martino! Žádné celé políčko! Takhle je to výrazně lepší!
Meetlynx https://www.facebook.com/meetlynx/ a Ochrana sýčka v ČR https://www.facebook.com/OchranaSycka/
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.