Muflon

Saint

Muflon

Příspěvek od Saint »

Tato je z obory kterou mám blízko mého domova.
A nešetřete mne. Kritiku snesu :)
Přílohy
1.JPG
petere
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host
Jméno: Peter Kralik

Muflon

Příspěvek od petere »

neviem ci sa mi to len zda ale pride mi to troska neostre. a keby bolo po mojom, tak by som nechal viac miesta dole a z vrchu urezal. ale inak je to pekna fotecka. slusny baran.
Jarek
VIP
VIP
Jméno: Jiří Sedláček

Muflon

Příspěvek od Jarek »

Michale,pěkné : good: .Co se týče ostrosti,řekl bych,že je to v pohodě.
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
remy
zkušený protahující
zkušený protahující

Muflon

Příspěvek od remy »

Parádna fotka, u mna tiez dost ostré, ale suhlasim s tým, že dole by sa zišlo trochu viac miesta.
Saint

Muflon

Příspěvek od Saint »

Děkuji za komenty. Já jsem v upravách v PS na začátku. Moc to neovládám. Když se podívám na fotky jiných tak bych to hodil do koše. Základy PS jsem dostal od mého dobrého kamaráda kterého jsem poznal při focení v Norsku. Je to perfektní človíček kterého si moc vážím. A moc rád s ním trávím čas při focení. Už se těším na další které bude již brzo. Tak mu tady poděkuji. Díky Jirko. Osatní se učím sám za pochodu. Je to dobrodružství ale krásné. Snad se to jednou naučím tak dobře jako, ale to je jedno vlastně.
Saint

Muflon

Příspěvek od Saint »

petere píše:neviem ci sa mi to len zda ale pride mi to troska neostre. a keby bolo po mojom, tak by som nechal viac miesta dole a z vrchu urezal. ale inak je to pekna fotecka. slusny baran.
Ahoj,myslím že víc doostřit chtějí oči. Jinak je to snad myslím OK.
petere
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host

Muflon

Příspěvek od petere »

hej prave oci sa mi zdaju troska neostre. ako nie ze by to bolo nejake rozmazane, len sa mi to tak mozno zda. ale tiez si niekedy nie som isty ci mi este oci dobre funguju. a ked ide o to upravovanie fotiek, ties som z toho stale jelen a nejak mi to nejde do tej hlavy. asi aj preto ze to ma vobec nebavi. fotit mozem cele dni ale potom pri pocitaci to je peklo. a aj preto si ja osobne archivujem len tie naj fotky. nema cenu mat plno fotiek o nicom ale radsej menej a kvalitnych. zastavam nazor, ze kde je fotka raz zle odfoten, tak ziadna uprva z nej uz dobru fotku neurobi.
Saint

Muflon

Příspěvek od Saint »

petere píše:hej prave oci sa mi zdaju troska neostre. ako nie ze by to bolo nejake rozmazane, len sa mi to tak mozno zda. ale tiez si niekedy nie som isty ci mi este oci dobre funguju. a ked ide o to upravovanie fotiek, ties som z toho stale jelen a nejak mi to nejde do tej hlavy. asi aj preto ze to ma vobec nebavi. fotit mozem cele dni ale potom pri pocitaci to je peklo. a aj preto si ja osobne archivujem len tie naj fotky. nema cenu mat plno fotiek o nicom ale radsej menej a kvalitnych. zastavam nazor, ze kde je fotka raz zle odfoten, tak ziadna uprva z nej uz dobru fotku neurobi.
Souhlasím s Tebou.Trochu by to ještě sneslo. :)
Michal14
VIP
VIP
Jméno: Michal Lutonsky

Muflon

Příspěvek od Michal14 »

Nádherné zviera a stretnúť ho naštvané by som určite nechcel...
Přílohy
IMG_1746.jpg
Naposledy upravil(a) Michal14 dne 31 bře 2018, 16:37, celkem upraveno 1 x.
Canon EOS R6 Mark II/Sigma 105mm f/2.8 ex dg macro, Canon EF 400mm f/5.6 L USM ... https://tohbl14.wixsite.com/wild
Saint

Muflon

Příspěvek od Saint »

Jedna letošní.
Přílohy
IMG_004611.JPG
Martina
VIP
VIP

Muflon

Příspěvek od Martina »

http://hmyzaci.eu/Zv%C3%AD%C5%99ata/slides/_D600793.jpg
petere
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host

Muflon

Příspěvek od petere »

ja by som to orezal co to da a napral tam muflona na cele policko :-( a pritom je to pekne aj takto s prostredim. taketo sa musim naucit fotit ;-)
Martina
VIP
VIP

Muflon

Příspěvek od Martina »

No, asi bych muflona taky zkusila naprat přes celé políčko, ale blíž mě nepustili. Takže na kompozici měl rozhodující vliv muflon a dosah objektivu. :)
petere
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host

Muflon

Příspěvek od petere »

Martina píše:No, asi bych muflona taky zkusila naprat přes celé políčko, ale blíž mě nepustili. Takže na kompozici měl rozhodující vliv muflon a dosah objektivu. :)
a ako dobre ze boli tak daleko nemas dlhsi objektiv ;-) takto sa mi to paci viac ako ten muflon na clel policko. to je len, ze ja mam stale sklony valit to vseto na plne policko. musim sa od toho konecne odnaucit ;-)
XAXAP
VIP
VIP
Jméno: Martin Tomáš

Muflon

Příspěvek od XAXAP »

Neeee, Martino! Žádné celé políčko! Takhle je to výrazně lepší!
Meetlynx https://www.facebook.com/meetlynx/ a Ochrana sýčka v ČR https://www.facebook.com/OchranaSycka/
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.
Odpovědět

Zpět na „SAVCI“