Vlha vlaštovčí - Merops hirundineus - Včelárik lastovičí
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- Photomecan
- VIP

- Jméno: Martin Mecnarowski
Vlha vlaštovčí - Merops hirundineus - Včelárik lastovičí
[mrtve linky]
Po návratu z Afriky jsem už týden ve fázi mazání a mazání a mazání, až se obávám, že mi toho moc k prezentaci nezbyde...nicméně dva, pro mne nové druhy vlh se povedlo najít i fotografovat, přičemž ta vlaštovčí byla největším oříškem..naštěstí náš guide věděl, kde se jejich malý počet vyskytuje - bylo to na hranici stavby nového letiště a miombového lesa - a tak jsme něco vyfotili. Dávám spíš pro zajímavost.
Po návratu z Afriky jsem už týden ve fázi mazání a mazání a mazání, až se obávám, že mi toho moc k prezentaci nezbyde...nicméně dva, pro mne nové druhy vlh se povedlo najít i fotografovat, přičemž ta vlaštovčí byla největším oříškem..naštěstí náš guide věděl, kde se jejich malý počet vyskytuje - bylo to na hranici stavby nového letiště a miombového lesa - a tak jsme něco vyfotili. Dávám spíš pro zajímavost.
- stugent
- VIP

- Jméno: Rudolf Linhart
Vlha vlaštovčí - Merops hirundineus
Gratuluji! Jak už u tebe bývá zvykem, fotce nemám co vytknout
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Parádní technika, ruce, jak mají být, nový úlovek, tak to musí hodně hřát.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Také pěkná,asi budeme muset na pivo a probrat zážitky