Možná už jste zaznamenali, že Canon vydal novou videokameru, která umí natáčet filmy s rychlostí 12 snímků za vteřinu Začínám o tom uvažovat jako o druhém tělu k mé nové 600D.
A nebo přejít na zastaralej model nikon1:-) teN má snímků asi 60:-) NE DĚLÁM SI TAKY SRANDU MÁ TO DOCELA ZAJÍMAVÉ PARAMETRY:-) JSEM ZVEDAVEJ S ČÍM PŘIJDE KONKURENCE
Petr takto drahý fotoaparát nepotřebuje, on umí skvěle fotit se vším! Zato já už přemýšlím, z kterého prstu si vycucám těch 190 klacků, co za to budou chtít. Z parametrů jsem nadšen, je to cesta správným směrem!
Chtějí snad 6800 USD, což je na úrovni 1D řady - 115 kKč. Asi už konečně ten šum bude jinde, "zředili" čip..no - uvidíme a necháme se překvapit. S takovým čipem budou dobře chodit konvertory. Ale ono je to fuk...
Chci poprosit majitele , nebo bývalé majitele 1DX mk1. Jde nějakém způsobem zmírnit to mlácení při focení? Zkoušel jsem tichý režim 1 i 2 a živý náhled. Mám pocit, že tam není rozdíl, dokonce ani na ten živý náhled, což třeba u 5D mk3 je hodně výrazný. Díky za postřehy.
Technika: Do roku 2020 Canon, Od léta 2020 Sony A9ii+Sony 200-600/5.6-6.3, Stativ + hlava FEISOL. http://www.martin-grossman.com