Motýli (NO WILDLIFE)
-
kaisi
Motýli (NO WILDLIFE)
Začala se mi líhnout druhá generace lišajů smrtihlavů (Acherontia atropos).Přihodím pár snímků.
a tak Vám tedy mávám
a tak Vám tedy mávám
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Motýli (NO WILDLIFE)
Jsou perfektní
.To máš doma?
Jiří.
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
-
kaisi
Motýli (NO WILDLIFE)
Ano, mám je doma (díky toleranci členů rodiny).Letos jsem měl ještě lišaje šeříkové,paví oka a vrbkové.
Asi do týdne se budou líhnout martináči (Atacus atlas),takže jsem asi dva měsíce nosil domů kytice živných
rostlin a snášel nechápavé pohledy lidí proč asi trhám odkvetlé větvičky šeříku nebo ptačího zobu.
Asi do týdne se budou líhnout martináči (Atacus atlas),takže jsem asi dva měsíce nosil domů kytice živných
rostlin a snášel nechápavé pohledy lidí proč asi trhám odkvetlé větvičky šeříku nebo ptačího zobu.
- Jarek
- VIP

Motýli (NO WILDLIFE)
Zajímavé,jen tak ze zvědavosti a jak se k tomu přijde,když si to chce někdo pořídit?
Jiří.
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
-
kaisi
Motýli (NO WILDLIFE)
Já jsem kupoval většinou vajíčka přes inzerci na http://www.ifauna.cz/bezobratli/inzerce/r/
nebo na entomologických burzách (Praha,Pardubice,Břeclav,Napajedla) kokony,kukly,larvy.
nebo na entomologických burzách (Praha,Pardubice,Břeclav,Napajedla) kokony,kukly,larvy.
- Jarek
- VIP

Motýli (NO WILDLIFE)
Díky za informaci
.
Jiří.
Jiří.
-
kaisi
Motýli (NO WILDLIFE)
Několik fotek z opožděného líhnutí martináčů (Attacus atlas)
Dnešní počasí focení zrovna nepřálo,ale přes týden nějak nestíhám
Dnešní počasí focení zrovna nepřálo,ale přes týden nějak nestíhám
- SandWalker
- zkušený protahující

- Jméno: Tom
Motýli (NO WILDLIFE)
hmmmmm, zajimave. Je jasne, ze foceni nestaci - jiste o tech vecech hodne vis.
- Jarek
- VIP

Motýli (NO WILDLIFE)
Opět moc pěkné fotky a krásný motýl
.
Jiří.
Jiří.
- MartinP
- VIP

- Jméno: Martin Pelánek
Motýli (NO WILDLIFE)
To jsou KRASAVCI !
Olympus/OMD OM-1 a EM1 mkII + 150-400/4,5 Pro + 300/4 Pro IS + 12-100/4 Pro + 150-600/6,3 IS
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Motýli (NO WILDLIFE)
Pěkní 
-
enda
- VIP

- Jméno: Leo Dvořák
Motýli (NO WILDLIFE)
Nádherní 
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Motýli (NO WILDLIFE)
Stala se chyba. Vylezlo sluníčko, mě zesílil absťák a tak honem z Kolbenky fotit do Fatamorgany.
Jenže vyrazil jsem jenom s tělem D810 a Nikon 300 PF s nasazeným telekonvertorem. Že jsem, nechal doma blesk,to jsem skousnul, ale já nechal doma krytky na konvertor, abych ho mohl sundat a strčit do kapsy.
Takže je to všechno s konvertorem, což jsem nechtěl. Asi zajedu ještě jednou. Zítra něco postnu až to zpracuju, dnes jen dvě rychlovky co byly na začátku.Všechno z ruky,mám pocit že mi obě upadnou,blesk jenom občas,vestavěný.
S Tamronem bych to fysicky nedal, z ruky ve stoje nebo různě kleče 795 fotek. Bolí mě člověk
Jenže vyrazil jsem jenom s tělem D810 a Nikon 300 PF s nasazeným telekonvertorem. Že jsem, nechal doma blesk,to jsem skousnul, ale já nechal doma krytky na konvertor, abych ho mohl sundat a strčit do kapsy.
Takže je to všechno s konvertorem, což jsem nechtěl. Asi zajedu ještě jednou. Zítra něco postnu až to zpracuju, dnes jen dvě rychlovky co byly na začátku.Všechno z ruky,mám pocit že mi obě upadnou,blesk jenom občas,vestavěný.
S Tamronem bych to fysicky nedal, z ruky ve stoje nebo různě kleče 795 fotek. Bolí mě člověk
-
ladysk
- VIP

Motýli (NO WILDLIFE)
... tak už ti nová hračka říká pane? A dotaz, jak to tam vypadá, dá se tam fotit i na kratší ohnisko - taky se tam chystám, ale přeci jenom takhle za humny to nemám, tak abych nejel " zbytečně " nebo jako veselý pitomec s velkým batohem 
-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Motýli (NO WILDLIFE)
Ano, nevydržel jsem to
Ovšem kvůli tomu TC tam musím znova a ještě ssebou vzít makroobjektiv. I když tak 300 bez TC by to určitě zvládla, ale 420 je moc.
Musíš mít nervy že do tebe strkají výpravy a nezašlápnout vřískající děti, ale jde to. Motýlů zatím málo, půjdu až v příštím týdnu. Vstup 150,- Kč.
Musíš mít nervy že do tebe strkají výpravy a nezašlápnout vřískající děti, ale jde to. Motýlů zatím málo, půjdu až v příštím týdnu. Vstup 150,- Kč.