EVF - elektronická zrcadlovka na wildlife

kurťa
moderátor
moderátor
Jméno: David Kurtin

Re: EVF - elektronická zrcadlovka na wildlife

Příspěvek od kurťa »

iguana píše:for Cako: Daju sa do canonu sx10 dat nabijacie baterky ???
4*AA články http://www.digineff.cz/art/jakejeto/090 ... _sx10.html
kurťa
moderátor
moderátor

Příspěvek od kurťa »

iguana
zkušený zimní host
zkušený zimní host

Příspěvek od iguana »

Zdravim, neviem kde som to mal miestnit, no ale novu temu sa kvoli tomu neoplati zakladat, ale k veci : D. Poznate niekto postup, alebo je niekde napisany, alebo proste ako do fotaku dostat CHDK : D. Vdaka nemu budem moct fotit aj v Raw, no ale ja by som chcel vediet, ako si ho stiahnut, alebo ako by som to nazval. Vobec nechapem na akom principe funguje, atd. Dakujem za vsetky rady
Canon PowerShot SX20 IS
___________________________________________________________________________________
Keď človek vytne posledný strom a chytí poslednú rybu zistí, že peniaze sa nedajú jesť.
kurťa
moderátor
moderátor

Příspěvek od kurťa »

Tady http://www.bliq.cz/ dole máš pětidílný návod. Texty jsem ale nezkoumal a nemám ani Canon kompakt, takže další bádání je na tobě.
iguana
zkušený zimní host
zkušený zimní host

Příspěvek od iguana »

diky :)
Canon PowerShot SX20 IS
___________________________________________________________________________________
Keď človek vytne posledný strom a chytí poslednú rybu zistí, že peniaze sa nedajú jesť.
Ital
zkušený běžný
zkušený běžný
Jméno: Mirek

Příspěvek od Ital »

No zrcadlovka je nejlepší volba, ale pokud to nejde jinak tak i s evf to jde.Já měl panasonic fz50 a poměrně spokojenost, časem jsem dokoupil telepředsátku a pak jsem měl ohnisko kolem 700mm(ekv.kinof.) Jenže i tak jsem byl po roce donucen přejít na zrcadlovku.Hlavně mi vadila prodleva na spoušti-momentky byly věcí odhadu a velké náhody.Citlivost taky nic moc no.
Olympus E-3, 14-42/5.6, 50/2, sigma 50-500/6.3, sigma 70-200/2.8, sigma 105/2.8
enda
VIP
VIP
Jméno: Leo Dvořák

Příspěvek od enda »

Než si pořídím zrcadlovku, tak to bude ještě pár let trvat, a tak se snažím ze svého Panasonicu dostat co nejvíc. Objevil jsem telepředsádku, která jde použít s mým foťákem. http://www.safari-guide.co.uk/raynox-dc ... review.php
Jsou tam i fotky focené právě v kombinaci s mým Panasonicem. Nevypadá to úplně špatně, ale nevím, jestli by se koupě vyplatila. U makročočky se mi líbí, že se zmenšila hloubka ostrosti a pěkně se rozmaže pozadí, myslíte, že u té telepředsádky by to bylo stejné nebo že tady by se objekt jen přiblížil a hloubka ostrosti zůstala stejná? Předem díky za vaše názory.
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
michy
VIP
VIP
Jméno: Jiří Míchal

Příspěvek od michy »

Ray-noxy byvaji obvykle kvalitni, muj otec pouziva k fz50-ce originalni predsadku, ale vysledky mi porad prijdou celkem naprd, proste to neni ono
Odpovědět

Zpět na „Fotoaparáty“