Maskovaciu sieť alebo?

- oblečení, obuv, kamufláž, maskovací sítě, fotovory...
Ritchi
VIP
VIP
Jméno: Ondřej Ryška

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od Ritchi »

Franto, nemyslím si, že by ten stal byla uplná výhra.. Myslím, že za ty prachy bys mohl pořídit i něco lepšího, ale určitě by s tím šlo něco podniknout.
O.
Nikon D7200, Tamron SP 150-600mm, Sigma 150/2,8 OS
Frca
VIP
VIP
Jméno: František Kroupa

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od Frca »

Buď zdráv Ondráši,mě se právě zdála cena nízká,ale jestli máš něco levnějšího,sem s tím!!! : D
Canon 600D, Tamron 150-600 Di VC USD,Canon Eos 450d,manuální Exakta 500mm,f8 ,Tamron SP 70-300mm F4-5,6 Di VC USD,
enda
VIP
VIP
Jméno: Leo Dvořák

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od enda »

Franto a díval jsi se na ten můj Fastman? :) http://forum.photomecan.eu/viewtopic.ph ... 809#p16809
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
Frca
VIP
VIP
Jméno: František Kroupa

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od Frca »

Jasně,už dřív jsem o něm uvažoval,ale chtěl bych právě něco nízkého,proto mě ten tunel zaujal.
Canon 600D, Tamron 150-600 Di VC USD,Canon Eos 450d,manuální Exakta 500mm,f8 ,Tamron SP 70-300mm F4-5,6 Di VC USD,
ptacatko1
VIP
VIP
Jméno: Miroslav Stehlik

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od ptacatko1 »

Franto ten tunel nevypadá vůbec špatně, sice ho vidím prvně, na bahňáčky bude možná dost dobrý, samozřejmě zamaskovat rákosinou, co je výhodné, že se dá fotit od země a záklopka dveří je z vrchu dolů, to u jiných bývá zrovna naopak,je samozřejmě, že když tam necháš podlážku, tak když ji hodíš na strboule od rákosu, tak tam naděláš díry a to je potom peklo, bahno teče po podlaze, hrůza, a nechaná podlážka hodně šustí, ale, když jí ufikneš, tak ten tubus nebude tak stabilní a budeš ležet v bahně, další věc k nevýhodě je, její délka, většinu bahňáků budeš lovit z vypuštěných rybníků, tak to je ze břehu z kopce dolů a k tomu delší tubus, tak to budeš ležet z kopca, už jsem nějakej pátek strávil v bahně rybníků, ale zatím jsem chytřejšího nic nevymyslel, možná pod maskovačkou se dá něco vytvořit, ale taky to není 100%, je z podivem, že zatím největší úspěchy při lovení bahňáků, a když nefoukal vítr, byl foto stan s výškou 240cm.
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
stugent
VIP
VIP
Jméno: Rudolf Linhart

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od stugent »

Sháním teď také nový stan a shodou okolností jsem na aukru na tenhle narazil a po chvíli zvažování jsem ho razantně zamítl! Jednak náročné sestavení (ve srovnání s vyskakovacími stany), za další je tam šustivá podlážka, která by se musela odřezat, stan nemá žádné kukaně a také mi přijde dost velký plochou. V neposlední řadě není zevnitř zatmavený a dovedeš si asi představit, jak jsou krásně vidět siluety pohybu, když z jedné strany zastvítí slunce. Nakonec jsem si řekl, že mnohem jednodušší, levnější a efektivnější je sestavit si kryt sám pomocí vlastních materiálů, sítí a pod.
Canon EOS 5D mkII + Canon EOS 7D + 400/5,6 + 70-200/2,8 + 100/2,8 macro + 50/1,8 + 17-40/4 + 8/3,5
Speedlite 580 EXII - Metz MB 54 MZ4i - Manfrotto 055xprob - Vanguard SBH-200 - Manfrotto 718b - Lowepro Fastpack 250 - Lowepro Compu Trekker PLUS AW
mcech
zkušený vzácný host
zkušený vzácný host
Jméno: Marek Čech

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od mcech »

Krome vyse uvedeneho tenhle tunel nebude stat sam - bude nutne kolikovani... coz je taky nekdy otrava.
http://mcech.tbn.cz
Sony A55, A700, stařičká Tokina 300mm/F2.8, Minolta 200/F2.8, TC kenko 300 DG 1.4 a 2x
enda
VIP
VIP
Jméno: Leo Dvořák

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od enda »

Jasně,už dřív jsem o něm uvažoval,ale chtěl bych právě něco nízkého,proto mě ten tunel zaujal.
To je jasný, jeden z důvodů, proč jsem koupil novej. Když nebyl vítr, tak v pohodě, ale jak přišel fučák, tak jsem musel rychle pustit foťák a chytat stan, aby neuletěl : D Ještě ho možná šoupnu na aukro nebo si z něj udělám nějakej pevnej kryt, ale nevím zatím jak a kde :)
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
Krafra
VIP
VIP

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od Krafra »

enda: Když bude foukat,tak ti uletí vše co není přibité :o: .
A protože u nás dost fouká stále tak je výhodnější ta maskovačka.Stačí když se do ní jen zabalíš : wink:
Žabinec
zkušený běžný
zkušený běžný
Jméno: Jonáš Gaigr

Maskovaciu sieť alebo?

Příspěvek od Žabinec »

http://www.army-shop.cz/produkty/satky- ... /3052.html
Myslíte, že mě v tom zvěř neuvidí?
Canon EOS 600D + Canon 200mm f/2.8 II + TC 2x II + Canon EF-S 18-55 IS + Tamron 70-300 LD Di Macro + stativ Velbon Sherpa 600R, Joby Gorilla Pod | https://500px.com/jonasgaigr
Odpovědět

Zpět na „Výstroj a maskování“