Mladá Boleslav - park Štěpánka

michy
VIP
VIP
Jméno: Jiří Míchal

Příspěvek od michy »

Tak i já jsem navštívil park Štěpánka
[mrtve linky]

http://www.jmichal.cz/index.php/blog/3- ... -boleslavy
shuttershooter
stálý
stálý
Jméno: Michal Ninger

Příspěvek od shuttershooter »

Včera jsem se vypravil do parku na veverky. Po několika odkladech jsem si samozřejmě vybral ten nejpitomější den v týdnu. (nevybírám podle počasí, ale podle volného času). Když pominu, že jsem čekal hodinu na lepší světlo, tak další hodinu jsem čekal na veverky, které si mezitím šly schánět něco na zub na druhou stranu lesa. K vůli stálemu dešti (který začal, jak jsem vstoupil do parku) jsem byl přikován jen na jedno místo pod malým smrčkem, kam pršelo minimálně.
Jak jsem se dočetl, park loni prošel revitalizací, tak jsem se obával, čeho budu svědkem. Z mého pohledu se veverek revitalizace asi nedotkla. Cesta je k nim dokonce vyznačena. Takže veverek je pro fotografy dost. Jsou stále pěkně drzý, několikrát si ke mně došly pro ořech do ruky. Když jsem se balil, musel jsem dávat pozor, abych si nějakou nepřinesl v batohu domu.
Přílohy
20150117_104320.jpg
20150117_104332.jpg
michy
VIP
VIP
Jméno: Jiří Míchal

Re: Mladá Boleslav - park Štěpánka

Příspěvek od michy »

Naopak vybral jsi si ideální den. Když je hezky tak je tam moc lidí a veverky jsou prezrany cize pak vezmou ořech a běží si ho zahrabat. Lepší je, když ho rovnou žerou.
shuttershooter
stálý
stálý
Jméno: Michal Ninger

Příspěvek od shuttershooter »

JJ, kromě pár běžců a důchodců trekovejma holema jsem tam byl úplně sám. Jinak veverky si také běhaly ořechy uklidit. Aby mi tam vydržely trochu dýl, tak jsem je malinko potrápil. Zarval jsem jim pár ořechů do kůry pařezu a musely se trochu snažit.
Odpovědět

Zpět na „Česko“