Fotografie k diskuzi

- prostě volná diskuze, pomoc s kompozicí, postprocessem atd.
Photomecan
VIP
VIP
Jméno: Martin Mecnarowski

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Photomecan »

Strakapoud velký, poslední okamžiky krmení, mláďata následně vylétla z dutiny...

[mrtve linky]
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od aqualife »

K hledání much na Tamronu. Mouchy s Tamronem už jsem našel. Pozoroval jsem konipasa jak tak legračně poskakuje. Až Tamron mi ukázal, že loví mouchy.
Takže už je nehledám, už jsem je našel :-)
Přílohy
mouchy_JUN3759.JPG
mouchy_JUN3752a.jpg
mouchy_JUN3751a.jpg
Attronach
běžný
běžný
Jméno: Vladimir Zenatik

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Attronach »

To jsou teda pro Tamron zavazne mouchy :)
Nikon D7100 | Nikkor AF-S 300 f/4D IF-ED | TC-14II | Nikkor AF-S 18-105 f/3.5-5,6G ED | FEISOL CT-3442 Rapid + CB-40D | http://www.photo-nature.cz
Oki
stálý
stálý
Jméno: Ondrej

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Oki »

Je to poštový holub? :) Rybárik sa veľmi neukazoval, a tento sa sa promenádoval nad vodou celú dobu, tak aspoň nejaké fotky... :D
http://fs2.directupload.net/images/150906/vp7egj7f.jpg
Canon 7D Mark II, Canon EF 400mm f/5.6L, Tamron 17-50 mm f/2.8, Canon EF 50mm f/1.8 STM
http://www.ondrejzvozil.sk
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Petr Válek

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Jean »

Dámy a pánové,snažím se nějak vylepšit čas strávený při úpravě fotek.
Dost času jsem strávil s úpravou téhle žluny a nějak to pořád nebylo ono (foto 1).
Po pár dnech jsem se k fotce vrátil a zkusil to znovu a jinak (foto 2).
Zajímá mě názor, která z fotek je koukatelnější, kvalitnější, hezčí... Co udělat jinak, co tam vadí... prostě kritika...
Díky za názory!

[mrtve linky]

Petr
shuttershooter
stálý
stálý
Jméno: Michal Ninger

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od shuttershooter »

Ahoj Petře,
okamžik je to nádherný, gratuluji k takovému úlovku. Sám ji mám jen u dutiny, ne na zemi. Včera jsem ji měl od sebe na 5m a byl jsem bez techniky. (navíc v parku v Praze)
Jen mě přijde snímek krapet podexponovaný. Histogram mi dává za pravdu a i v Exifu jsi lehce v mínusu. Je to jen můj názor.
Dobré světlo
Michal
Screen Shot 2015-11-12 at 22.10.20 copy.jpg
Martina
VIP
VIP

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Martina »

Víc se mi líbí verze 2 i když je na pozadí vidět, že ty úpravy trochu hnuly s technickou kvalitou.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Jean »

Martino, Michale, díky za reakce. Fotku upravuji ve dvou různých SW, o pozadí u foto 2 vim, musím na něm zapracovat, ale tady je nový sw stále chytřejší, než já. Spíš mě překvapilo, jak šla vytáhnout ta žluna...

P.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Jean »

Tak foto č.3
Budu rád za komentáře, víc očí líp vidí...
Takhle by to snad mohlo být dobré...

[mrtve linky]

Petr
radek
VIP
VIP
Jméno: Radomír Šálek

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od radek »

Takový podobný styl fotografií se poslední dobou docela prosazuje, toho photoschopu tam zase moc není, jen vyrovnání úrovní, myslím, že kdyby část ptákú byla ostrá, tak by to mohlo být koukatelné, co vy na to ?
Přílohy
47a.jpg
Nikon D850 + D500, objektivy NIKKOR AF-S VR 500/4G IF ED,- NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II AF-S + TC-14EII a stativ manfrotto
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Mouka »

Radku, proč ne, na zeď, do abstraktního kalendáře .... ale asi by stačila jedna dvě takové fotky jako doplněk k jiným. Co já vím :-)
Blaník
VIP
VIP
Jméno: Martin Růžek

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od Blaník »

Já na to, že se mně to docela líbí, i když bych zvolil asi jinou tonalitu a mnenší kontrast.Na fotografický webech a mezi lidmi co se zajímají o fotografování jako prostředku vyjádření emocí, pocitů apod. to bude mít úspěch. Na těchto stránkách a mezi fotografy živé přírody si myslím, že ten úspěch pokud vůbec nějaký bude, tak bude mnohem menší.
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery
MartinP
VIP
VIP
Jméno: Martin Pelánek

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od MartinP »

radek: u mě moc dobrý, barevně i dynamikou. Já bych byl na takovou fotku dost pyšný! : Bravo:
Olympus/OMD OM-1 a EM1 mkII + 150-400/4,5 Pro + 300/4 Pro IS + 12-100/4 Pro + 150-600/6,3 IS
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
relux
VIP
VIP
Jméno: Jiří Náhlík

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od relux »

Mě se líbí...
uray
stálý
stálý
Jméno: Juraj Matěj

Fotografie k diskuzi

Příspěvek od uray »

Radku, fotka je zajímavá (taky bych se přikláněl ze snížení kontrastu) , dokonce sem teď koukal na czech press photo v kategorii příroda je spousta "podobně" pojatých snímků :) ale pro mě je spíše příjemný tento tvůj. http://www.reflex.cz/galerie/lide-a-zem ... ezi?foto=7
Odpovědět

Zpět na „VOLNÁ DISKUZE“