400mm - ulomeny zavit
- w1k
- běžný

- Jméno: viktor čech
400mm - ulomeny zavit
ahojte, ODTRHOL sa mi vnutorny zavit na 400mm, na tej casti co sa srobuje na stativ.. samotna cast je asi vymenitelna.. neviete, ci sa to da zohnat a kde?
-
vla
- zkušený protahující

- Jméno: Vladimír Dráb
400mm - ulomeny zavit
Nešlo by to vyfotit, nebo nějak lépe popsat o co jde? Není to třeba jen redukce velký/malý fotozávit, která se vyšroubovala?
- Priman
- zkušený běžný

- Jméno: Honza Řehák
400mm - ulomeny zavit
Canon 70D + 40D, C400/5,6, C100/2,8 macro, C17-85IS, C 24-105IS, Kenko MC 1,5x DG, Benro A-268 + BH-1, 430EX II, dálková spoušť phottix a další harampádí. Zejména ale pokora a trpělivost.
- w1k
- běžný

400mm - ulomeny zavit
jo, presne TOTO 
este tak najst, kde sa to da zohnat na slovensku.. diiky moc
este tak najst, kde sa to da zohnat na slovensku.. diiky moc
- Jean
- zkušený stálý

- Jméno: Petr Válek
400mm - ulomeny zavit
Jestli jsem to dobře pochopil... Odtrhlo se to mosazné pouzdro (závit) ze stativové objímky? Myslím, že by to šlo zalepit. Zkus pohledat dvousložková lepidla na kov, myslím, že dobré dělal Bison (Bilson?). Něčím takovým jsem lepil i prasklý blok malého motorku a docela to drželo.
Petr
Petr
- Jean
- zkušený stálý

- Jméno: Petr Válek
400mm - ulomeny zavit
Třeba tohle by mohlo držet: http://www.auratech.cz/Auratech/media/a ... y-list.pdfJean píše:Jestli jsem to dobře pochopil... Odtrhlo se to mosazné pouzdro (závit) ze stativové objímky? Myslím, že by to šlo zalepit. Zkus pohledat dvousložková lepidla na kov, myslím, že dobré dělal Bison (Bilson?). Něčím takovým jsem lepil i prasklý blok malého motorku a docela to drželo.
Petr
Petr
- w1k
- běžný

400mm - ulomeny zavit
musim to kupit nove.. CANON TR-1 pomoze? stoji 750kc..
ale original TRIPOD MOUNT RING A II (W) cez 130 E.. hmmm
ale original TRIPOD MOUNT RING A II (W) cez 130 E.. hmmm