dnes jsem byl zkusit štěestí a podařilo se. První rosničky jsem si nevšimnul, dokud předemnou neseskočila do vody , ale druhá číhala okatě
Rosnička Zelená - Hyla Arborea
- petrzlesa
- stálý

- Jméno: Petr Šedý
Rosnička Zelená (Hyla Arborea)
Ahoj,
dnes jsem byl zkusit štěestí a podařilo se. První rosničky jsem si nevšimnul, dokud předemnou neseskočila do vody , ale druhá číhala okatě
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Ty jo..dobře zakomponovaná 
- petrzlesa
- stálý

A hádej kde 
Mám z ní radost jako malej a jste zváni kluci
Mám z ní radost jako malej a jste zváni kluci
- Boban
- VIP

Vím kde kamaráde..jen..dlouhá zima..a teď aby se z toho člověk....... 
- petrzlesa
- stálý

Ani mně nemluv..v úterý na Perleťovce, středa konvalinky a znova rosňa, už to začíná :D
- leguan
- zimní host

- Jméno: Honza Štěpnička
Tak jsem měl konečně taky tu čest. Narazil jsem na ně víceméně náhodou. Vyrazil jsem na tři dny do jižních Čech fotit na "svou" oblíbenou lokalitu vodní ptactvo. Když jsem dorazil na místo, tak za pár minut byl na místě hajnej, a že prej se jim tam přemnožili divočáci , a že tam každej den večer a ráno střílej . Tak abych si sbalil saky paky a zmizel. Že nezaručí, že mě někdo nenašije jednu do kožichu....... je to normální?? Po okolí není jedinej rejpanec od divočáka, zato se tam ve velkým plundruje les. Mám takovej dojem, že je spíš nežádoucí aby se tam pohyboval někdo s foťákem. Přitom vloni jsme si s dotyčným pohovořili a bylo vše OK. No ať už je to jak chce, mám po ptákách a to doslovně
Tak jsem jezdil po jihu a hledal novou lokalitu. Při té příležitosti jsem objevil jednu takovou malou pískovničku . Takovej malej ráj žab, rosniček, ještěrek, svižníků a další havěti.... zvedli mi náladu krasavice zelený
Canon EOS 500D, Canon EOS 70D / Tamron SP AF 70-300mm F4-5,6 Di VC USD/Sigma 150-500mm f/5-6.3 APO DG OS HSM/ Velbon Sherpa 550R.....
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
- petrzlesa
- stálý

Parádní rosničky,
taky přidám jednu z nedávného rána
taky přidám jednu z nedávného rána
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
Petře, bokehy super, ale s tou otevřenou clonou tak moc tlačíš na pilu, že pak často nemáš ostré vůbec nic 
- petrzlesa
- stálý

Lukáši,
osobně nemusím ostrost po které všichni touží, pak bych mohl fotit na občanky
osobně nemusím ostrost po které všichni touží, pak bych mohl fotit na občanky
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
Inu dobrá, nic ve zlém
Třeba u téhle rosničky mi to nevadí, ta celkem vyvolává dojem obrazu a sluší jí to tak, ale dejme tomu u některých vážek mi to občas přijde spíš na škodu.
- Boban
- VIP

Já mám právě dojem..že tento bokeh je právě nejlepší na plnou díru..mě to oslovuje..jinak až si to vyzkouším osobně..tak si tu žabku patrně dám do jiného místa..ale to nic nemění na faktu..že je to skvělá fotka..a ve velkém to musí být paráda..vím o čem mluvím 
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
souhlas s Lukášem, i když je u těchto fotek bokeh na prvním místě, tak by tam asi aspon něco ostrého být mělo, nebo teda aspoň pro mne jo:)
- MartinP
- VIP

- Jméno: Martin Pelánek
taky to tak cítímmichy píše:souhlas s Lukášem, i když je u těchto fotek bokeh na prvním místě, tak by tam asi aspon něco ostrého být mělo, nebo teda aspoň pro mne jo:)
Olympus/OMD OM-1 a EM1 mkII + 150-400/4,5 Pro + 300/4 Pro IS + 12-100/4 Pro + 150-600/6,3 IS
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
- KAHLER
- zkušený protahující

- Jméno: Karel Palacký
Něco málo z vlastní zahrádky... 
C 70D; C 400/5.6 L; SIGMA 150-600mm, CANON 105mm F2.8 IS USM; BENRO A-257N6; LOWEPRO CompuTrekker AW...