Raroh lovecký-Falco rusticolus
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Dovolím si založit nové téma,ale spíše jen pro zdejší doplnění druhu
Tak snad tím nikoho nepohorším.
- Boban
- VIP

Začalo drobně chumelit a oblast Polských rašelinišť navozovala dojem tundrovních oblastí,kde se tento pták vyskytuje 
- Boban
- VIP

- Boban
- VIP

Ráno nás přivítalo opravdu husté chumelení a iluze domoviny byla takřka dokonalá 
- Boban
- VIP

K chumelení se přidal ještě mráz a vítr a zatěžkávací zkouška nejen techniky začala 
- Boban
- VIP

Po několika hodinách už člověk necítil nikde na končetinách prsty,ale všichni se statečně váleli ve sněhu a bez ohledu na značku a typ přístrojů jsme zaznamenali,že nám zamrzají ovládací prvky na foťáku 
- Boban
- VIP

Nakonec po jednom dni zůstala na několika místech bezmála 40cm velká sněhová peřina,přestalo chumelit,pozitivně začalo vykukovat i sluníčko a i rarohovi to v závějích slušelo
Za milou společnost při focení děkuji pár zdejším členům WL fora a také majiteli krásného dravce Honzovi.Ačkoliv mám raději focení WL,tak i toto focení jsem si parádně užil
Poslední....ať nenudím.
- petere
- zkušený vzácný host

- Jméno: Peter Kralik
Jaro, toto teda vo mne ozaj vzbudilo pohorsenie. a sice ani nie tak zalozenie temy. skor ma pohorsili tie fotky. to co uz toto sem ako davas. to co toto tu uz ako ze je? jak k tomu prideme my priemerni cvakaci? musim povedat, ze ma to neskutocne pohorliso. takto mozes mna osobne pohorsovat aj nadalej prosim 
- Boban
- VIP

Péťo,ty jsi vtipálek,zrovna tvůj případ to není a tvoje fotky si pamatuji dobře
No kdyby jsi to neměl tak z ruky,tak jsi mohl klidně cvakat také..... 
- jirsa
- běžný

- Jméno: Radomír JIRSÁK
Nádhera.
NIKON D700 + D300 - Nikkor 300mm/4 - Nikkor 80-200mm/2,8 - SIGMA 105mm/2,8 - Nikkor 16-85/3,5-5,6 - http://www.jirsaphoto.cz
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
Vyšlo ti to moc pěkně, v té zimě to bylo docela krušné, já jsem ráno vyndal foťák a došel si pro fén a hodinu jsem objektiv sušil v proudu teplého vzduchu
- petere
- zkušený vzácný host

- Jméno: Peter Kralik
teraz bez srandy. superove fotecky Jardo !!! mas to v oku. hej ver mi, ze do buducna mam aj ja v plane sa zucastnit podobnej akcie. aj ked rovnako ako Ty mam radsej fotenie wild, tak som presvedceny, ze tito akcie su skvela priprava a trening prave na wild fotenie. clovek sa zdokonali, vela nauci a toto vsetko potom zuzitkuje pri wild cvakani. ja stale tvrdim, ze trening robi majstrov.
- Indian
- VIP

- Jméno: Michal Pešata
Dobře jsi to potunil:-) líbí se mi to... teda až na tu s tim bílým zobákem se mě to líbí:-) u té ten bílej zobák je takovej....
---------------------------------------------------------
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
- SandWalker
- zkušený protahující

- Jméno: Tom
Jaro - ma to silu - me se libi moc.
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal