NIKON D3 vs. D700

Odpovědět
jjbeggar

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od jjbeggar »

Zdravím, chci nyní dokupovat fullframe a poohlížím se po D700, ale také mám možnost za stejné peníze pořídit D3, vše pochopitelně bazarové. Bohužel jsem neměl ještě tu čest s těmito těly fotit a tak bohužel nemám porovnání. Neporadíte mi někdo? Díky
Indian
VIP
VIP
Jméno: Michal Pešata

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od Indian »

D700 je s gripem nebo bez? a odkud jsi? Praha přímo?
---------------------------------------------------------
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
jjbeggar

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od jjbeggar »

Indian píše:D700 je s gripem nebo bez? a odkud jsi? Praha přímo?
700 je bez gripu. A jsem přímo z Prahy, Vinohrady.
Boban
VIP
VIP
Jméno: Jaromír Kadeřábek

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od Boban »

V tomto případě D3 a oželel bych prachotřas : wink:
jjbeggar

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od jjbeggar »

Boban píše:V tomto případě D3 a oželel bych prachotřas : wink:
To tak ten mne taky tolik netrápí :) Ale asi ano, D3 bude lepší volba.
Indian
VIP
VIP

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od Indian »

pokud je d3 slusne jete, za stejnou cenu jako d 700 bez gripu sel bych do d3, a trochu skripal zubama nad internim bleskem...... ale d3 by vyhrala
Nikon D800E; Tamron 150-600 SP, Sigma 150/2,8 macro, blesk SB900, Stativ GITZO, http://www.webnature.cz
jjbeggar

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od jjbeggar »

Indian píše:pokud je d3 slusne jete, za stejnou cenu jako d 700 bez gripu sel bych do d3, a trochu skripal zubama nad internim bleskem...... ale d3 by vyhrala
No fotim teď na D300s a interní blesk jsem zatím použil jednou a to ještě omylem :) tak jsem ho zalepil izolepou raději, protože při manipulaci s tělem a focením na vejšku se mi stávalo, že jsem zavadil o "otevírač" blesku a hle vyskočil a blesklo mi to...takže interní blesk oželím.
Indian
VIP
VIP

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od Indian »

ja ho pouzivem stale predevsim u macro pokusu a k odpalu druheho blesku, spis nenosim externi.....je to individualni.....

pokud ho nepouzivas o starost mene a vyber je jednodussi
jjbeggar

NIKON D3 vs. D700

Příspěvek od jjbeggar »

Indian píše:ja ho pouzivem stale predevsim u macro pokusu a k odpalu druheho blesku, spis nenosim externi.....je to individualni.....

pokud ho nepouzivas o starost mene a vyber je jednodussi
Na makro mám (když už někdy fotím) kruhovej blesk a ještě mám dálkový odpalovače na blesky, takže ten interní mě až tolik netrápí. Díky všem za pomoc v utvrzení. :)
Odpovědět

Zpět na „Fotoaparáty“