Děkuju za přání Jirko!Jarek píše:Jasně,navíc je to každého věc co si tam kdo dá.
At' se daří i nadále.
Jiří.
Jespák obecný - Calidris alpina - Pobrežník čiernozobý
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- Jan Veber
- zkušený vzácný host

- Jméno: Jan Veber
Jespák obecný - Calidris alpina
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Za málo,dnes jsem se taky chystal na Bahňáky,ale počasí překazilo plány.
Teplota rapidně klesla a leje a leje ,tak snad v pátek by to mohlo klapnout.
Snad se k nim dostanu
.
Jiří.
Snad se k nim dostanu
Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
- SandWalker
- zkušený protahující

- Jméno: Tom
Pekny kluci - meli jste jak ctu fajn chvile a o to jde. Jespacci jsou fajn.
- Jan Veber
- zkušený vzácný host

Budu Ti držet palce!Jarek píše:Za málo,dnes jsem se taky chystal na Bahňáky,ale počasí překazilo plány.
Snad se k nim dostanu.
Jiří.
Honza
- Pavel Behenský
- zkušený běžný

- Jméno: Pavel Behenský
Jenom na upřesněnou, já jsem se domluvil s Holýšovskými ornitology, že se k nim připojím cestou na Nechranice a zneužiji jejich znalostí o výskytu vodních ptáků. Po příjezdu na lokalitu jsem se šel podívat na břeh, jestli tam vůbec něco je, jen tak v polobotkách s tím, že se přezuji až podle situace. (v holinách se blbě řídí). A když už byl Honza ve vodě, a oni před ním stále popobíhali dále a dále, já jsem mu je z opačné strany vracel, v zápalu focení, polobotky nepolobotky. A když už balo nafoceno, tak jsem se přezul. Taky jsem rád, Honzo, že jsme se osobně poznali a doufám, že to nebyla poslední společná akce. Mám se ještě stále co učit....díky!
Naposledy upravil(a) Pavel Behenský dne 13 zář 2012, 00:31, celkem upraveno 1 x.
canon EOS 550D, sigma 150/2,8 EX macro, canon 70-200/4L IS, canon 100-400/4,5-5,6L IS, fotostan, často zapomenutá trpělivost
- Pavel Behenský
- zkušený běžný

tak ještě dva z "posledního" letního dne tohoto roku.......
Naposledy upravil(a) Pavel Behenský dne 12 zář 2012, 23:58, celkem upraveno 1 x.
canon EOS 550D, sigma 150/2,8 EX macro, canon 70-200/4L IS, canon 100-400/4,5-5,6L IS, fotostan, často zapomenutá trpělivost
- Žabinec
- zkušený běžný

- Jméno: Jonáš Gaigr
Jsou fajn, ale co jsi to prováděl s tou druhou?
Canon EOS 600D + Canon 200mm f/2.8 II + TC 2x II + Canon EF-S 18-55 IS + Tamron 70-300 LD Di Macro + stativ Velbon Sherpa 600R, Joby Gorilla Pod | https://500px.com/jonasgaigr
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Pavle pěkný úlovek,ale je to moc z nadledu(tedy na mě)nešlo to níž?
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Honzo, nevím, jak jinde, ale jespáci obecní, jak vím z pozorování z JJM , nejsou všude, tak krotcí, jak píšeš, jsou hejna více méně plašší, jak ostatní bahňáci, co se týče tvých záběrů, nemám námítek, je velká škoda, že jsi nevyužil jejich menší plachost a záběry z očí do očí, by jim podstatě slušelo o mnoho víc.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- Pavel Behenský
- zkušený běžný

Jaromíre, díky, bylo by pěkné mít takové možnosti, výklopný displej nemám a válet se v blátě mi taky za to nestojí..., ale zkusím to s úhlovým hledáčkem... pokud bude nějaké příště a budu ho mít ssebou....
- dady
- zkušený protahující

- Jméno: Zdeněk Ondrášek
Velice pěkné (já mám s válením v bahně taky potíže) ale fakt by to bylo ještě o 100% lepší!!
Canon EOS 5D Mark III a Canon EOS 7D Mark II, objektiv Canon EF300/2,8, Canon EF100-400/4-5,6 L USM IS, blesk Canon SPEEDLITE 430EXII, fotokryt, trpělivost ....
- Jan Veber
- zkušený vzácný host

Ahoj Mirku,ptacatko1 píše:Honzo, nevím, jak jinde, ale jespáci obecní, jak vím z pozorování z JJM , nejsou všude, tak krotcí, jak píšeš, jsou hejna více méně plašší, jak ostatní bahňáci, co se týče tvých záběrů, nemám námítek, je velká škoda, že jsi nevyužil jejich menší plachost a záběry z očí do očí, by jim podstatě slušelo o mnoho víc.
Míra
děkuju za komentík, myslím si, že méně plašší jsou mladí ptáci, u kterých je to první setkání s lidmi, díky jejich položeným hnízdištím. Já vím, že by jim slušel záběr z očí do očí, ale měl jsem u sebe bohužel peněženku a mobil a níž už by to bez následků bohužel nešlo
Krásný den!
Honza
- Pavel Behenský
- zkušený běžný

Jonáši, to je pokus, dostat kresbu do bílého peří, v kterém se Ti odrazí slunce.... pokud máš na mysli toto...
- Žabinec
- zkušený běžný

- Jméno: Jonáš Gaigr
Tak, tak, škoda přepalu, ale jinak pěknéPavel Behenský píše:Jonáši, to je pokus, dostat kresbu do bílého peří, v kterém se Ti odrazí slunce.... pokud máš na mysli toto...
Canon EOS 600D + Canon 200mm f/2.8 II + TC 2x II + Canon EF-S 18-55 IS + Tamron 70-300 LD Di Macro + stativ Velbon Sherpa 600R, Joby Gorilla Pod | https://500px.com/jonasgaigr
-
dragonflies.cz
Ještě jeden minulé soboty z Otmuchowa