Daněk evropský - Dama dama - Daniel škvrnitý
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- Filip Násaly
- stálý

- Jméno: Filip Násaly
Daněk evropský - Dama dama
Jedna fešulka... 
Canon 60D , Canon 100-400/4-5.6 IS USM , Monopod , http://wildlifephotography.webnode.sk/
-
zdenekbrtek
- VIP

- Jméno: Zdeněk Kratochvíl
Daněly s omladinou jsou teď opravdu příjemným objektem pro fotografování, podstatné je najít místo, kde přechází.
- PavelK
- zimní host

- Jméno: Pavel Kučera
Na jakou vzdálenost jsi to fotil?
Pavel
Na jakou vzdálenost jsi to fotil?
Pavel
PavelPhoto.cz Canon EOS 70D, Canon 300/2.8 IS, Canon 100/2.8, Canon 17-40/4, Canon 1.4x III
-
zdenekbrtek
- VIP

Odhadem asi 20 metrů.
- PavelK
- zimní host

- Jméno: Pavel Kučera
Tak to ses dostal dobře blízko 
PavelPhoto.cz Canon EOS 70D, Canon 300/2.8 IS, Canon 100/2.8, Canon 17-40/4, Canon 1.4x III
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Zdeňku to kapradí tomu sluší
Také přidám daňčí v trávě.škoda,že je tak málo času
Nikon D700+Nikkor 200-400VR+TC1.4 Stihl jsem udělat jednu sérii a už nebylo co fotit 
-
enda
- VIP

- Jméno: Leo Dvořák
Krásné světlo 
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled
-
zdenekbrtek
- VIP

Pěkné večerní světlo, je jí tak vidět až do nosu, teda nozdry.
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Jak píší ostatní pěkně nasvícená, škoda, že je z nadhledu, ta by byla.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- Boban
- VIP

- Jméno: Jaromír Kadeřábek
Kluci dík,světlo je raní
Míro,ty víš,že v 99% drhnu bradou o zem,ale vzhledem k téměř 2m trávě to bylo vyloučené
Ale jinak jsem rád,že se líbí 
- Filip Násaly
- stálý

Canon 60D , Canon 100-400/4-5.6 IS USM , Monopod , http://wildlifephotography.webnode.sk/
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
Filipe, dobré stádečko tam máš! To mě tu chodí tak po třech, víc nee. A kde jsou chlapi?
Ale já taky na ně nemohu narazit, potvory jsou před říjí schovaní. Tak vložím aspoň jednu albínku. Přišla tak blízko, že se mi do hledáčku nevešla. Ale zrovna ta fotka mi nevyšla.
Ale aspoň jeden mladý samec se motal v okýncích slunce. Kdo má zájem, na mých stránkách jsem se vykecal
Ale já taky na ně nemohu narazit, potvory jsou před říjí schovaní. Tak vložím aspoň jednu albínku. Přišla tak blízko, že se mi do hledáčku nevešla. Ale zrovna ta fotka mi nevyšla.
Ale aspoň jeden mladý samec se motal v okýncích slunce. Kdo má zájem, na mých stránkách jsem se vykecal
- Filip Násaly
- stálý

..pekne,v tom lese je to paradné!
..po dlhom čase som narazil na zver,počul som 3 danielov,ale na niektorych miestach este nič,
..po dlhom čase som narazil na zver,počul som 3 danielov,ale na niektorych miestach este nič,
- iguana
- zkušený zimní host

Sorry, ale ta tmava hlava na nasvietenom pozadi neposobi dobre. Ale ja som daniela vo volnej prirode este ani nevidel, nieto vyfotil 
Canon PowerShot SX20 IS
___________________________________________________________________________________
Keď človek vytne posledný strom a chytí poslednú rybu zistí, že peniaze sa nedajú jesť.
___________________________________________________________________________________
Keď človek vytne posledný strom a chytí poslednú rybu zistí, že peniaze sa nedajú jesť.
-
zdenekbrtek
- VIP

Teď tak týden se ozývají, ale není to ještě pravá říje, jen zaujímají pozice a moc se teď neukazují. Ale ta kolem 15.10. už by to mělo zhruba do konce října jet naplno, asponˇtady to tak bývá. Byl jsem se taky podívat, pode mnou v nízkém smrčí funěly a pokvikovaly prasata, stoupal ke mně smrádek jak z prasečí farmy, ale ven nevylezly, jen tenhle slabý daněk s jedním ulomeným parohem.