Dotazy k fóru

- informace pro nové členy, diskuze nad podobou fóra
Odpovědět
Martina
VIP
VIP

Re: Dotazy k fóru

Příspěvek od Martina »

Hm, jestli by to šlo do Galerie doplnit ručně, tak tam chybějící můžu vložit - výsledky anket jsou pořád k dispozici. Ale asi bude problém ty fotky vložit tak, aby se dodrželo pořadí podle data - nebo ne? Navíc bych nerada rozvrtala něco, co je v záběhu...
makara
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Lubomir Novak

Příspěvek od makara »

Martina píše: 26 pro 2025, 23:01 Hm, jestli by to šlo do Galerie doplnit ručně, tak tam chybějící můžu vložit - výsledky anket jsou pořád k dispozici. Ale asi bude problém ty fotky vložit tak, aby se dodrželo pořadí podle data - nebo ne? Navíc bych nerada rozvrtala něco, co je v záběhu...
Nee tak sa to neda .. to treba priamo do databazy upravit .. ono tie subory su vygenerovane kody .. potom ich musi clovek zmensit na 3 velkosti a potom vlozit do roznych adresarov .. aby to ostalo tak ako to bolo .. je to zlozite .. preto co ostalo , ostalo podla mna .. aj tak to dopadlo celkom dobre .. zostala vlastne vacsina veci , fotiek atd ..
www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport
makara
zkušený stálý
zkušený stálý

Příspěvek od makara »

Ak sa niekomu zobrazuje zle čas .. Treba kliknut na svoj profil - Uživatelský panel a tam su nastavenia a treba si zvoliž časovú zonu len UTC +1 a je to vyriešene .. ja som to nastavil na servery ale aj mne po prihlaseni na svoj ucet ukazovalo UTC +2 :)
www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Příspěvek od Mouka »

Lubo, dík moc za údržbu, přepracování a zachování stránek!
Martina
VIP
VIP

Příspěvek od Martina »

makara píše: 27 pro 2025, 00:24 Ak sa niekomu zobrazuje zle čas .. Treba kliknut na svoj profil - Uživatelský panel a tam su nastavenia a treba si zvoliž časovú zonu len UTC +1 a je to vyriešene .. ja som to nastavil na servery ale aj mne po prihlaseni na svoj ucet ukazovalo UTC +2 :)
Díky, pomohlo to. Vždycky jsem viděla posunutý čas a konečně mám správný.

Mimochodem - půjde nějak doplnit přehled fotek za uplynulý měsíc, aby bylo z čeho vybírat nominace pro foto měsíce?
makara
zkušený stálý
zkušený stálý

Příspěvek od makara »

Skúsim sa na to pozrieť, aby zobrazovalo tie fotky a prílohy z minulého mesiaca :)
Odpovědět

Zpět na „INFORMACE, PŘIPOMÍNKY, DOTAZY“