Podľa mňa je najlepšie riešit novú domenu zo vsetkým ... Kde bude normalne neoobmedzeny priestor za 1/5 ceny ...
S tym ze sa všetko presunie na novu stranku kompletne ...
Ak sa nebude dať poriesit prevod domeny , navrhujem novu domenu
Jasne , nemyslim ze hned ale aby sme sa nejako dohodli .. a ked tak by som napisal Photomecan a popytal od neho udaje k hostingu , databaze atd ...
A potom ku dnu ktory dohodneme sa presunie vsetko na novy server ...
Zatial zmenim velkost obrazku na max 1200px a 400kB ako bolo nech to nejako funguje ako doteraz .. je dost toho premazaneho tak myslim ze to nebude problem do buducna ...
jsem pro..a pokud by to bylo za 1/5 stávající ceny (nebo klidně i za půlku).. tak bych ani moc "nebrečel" nad zaplaceným stávajícím hostingem- prostě to prověřit a pokud by to opravdu splňovalo všechny naše požadavky (řešilo stávající problémy - včetně té bezpečnostní hlášky, která mě už sere..)- tak bych nečekal až do jara 2025..ale klidně to překlopil už za 2 či 4 měsíce. Je jasné, že někdo musí vydefinovat vzhled, strukturu,.. a prověřit možnost/nemožnost převést data ze stávajícího wildfóra, včetně řešení názvu... .a že to taky může nějaký čas zabrat... a jsem ochotný jednorázově i přispět i na případné náklady (odměnu) za to, že se to NĚKDO udělá (samo se to neudělá).
teraz som zistoval u mojho poskytovatela sluzieb ... ja mam este volne priblizne 130gb priestoru v cene co doteraz platim
takze by to nestalo nic akurat domena by sa platila 8.90€ rocne ...
A vlastník současné domény (Martin Mecnarowski) by tu svou nepustil? Nebo aspoň nepřevedl k tomu novému poskytovateli hostingu a tam ji navázal na ten nový hosting?
Aby se nemusela registrovat nová, současná je už dobře zažitá.
Tak uz mam udaje vsetko co treba ...
Zatial som nahodil SSL certifikat novy aby to fungovalo ako ma ...
.
Vyuzitie nie je ani 50% volneho miesta .. nechapem preco sa robili obmedzenia ..
Tak potom sa tomu povenujem a prevediem to cele na novy server ...
Zatial je tu vsetko zaplatene na rok .. a nevidim problem preco by to nemalo ist ...
Keby nieco nefungovalo tak kludne napiste ja to upravim ...
Ahoj ,
Až teď se po nějakém tom roce pročítám obsahem fóra a nestačím se divit , vůbec jsem netušil že se skládají -vybírají peníze na fungování fóra ... škoda že se neposílaly SZ , i když ty taky nějak občas přehlídnu a nebylo by asi špatné když přijde nová zpráva ji barevně zvýraznit . Rád bych přispěl , ale nemám tušení komu peníze poslat , respektive na jaký číslo účtu , jestli je fórum již předplacené , tak snad nebude vadit když zůstanou peníze na další platbu , někde jsem se dočetl že zůstatkové peníze se používali na fotosrazy ...,s čímž úplně nesouhlasím , jelikož se těch srazů asi všichni neůčastní a nebylo by to dle mě fér , tak jen poprosím dá mě někdo odkaz kam můžu finančně přispět, tak aby to jelo dál ?
Díky Radek K.