Krmítko

- vábení, balabáni, budky, krmítka...
Odpovědět
Petr Muláček
zkušený stálý
zkušený stálý

Krmítko

Příspěvek od Petr Muláček »

Taky bych to na něj tipoval i když jsem ho tam nikdy neviděl
XAXAP
VIP
VIP
Jméno: Martin Tomáš

Krmítko

Příspěvek od XAXAP »

Lukáš má pravdu.
Meetlynx https://www.facebook.com/meetlynx/ a Ochrana sýčka v ČR https://www.facebook.com/OchranaSycka/
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Petr Válek

Krmítko

Příspěvek od Jean »

Krahujec. Tak 2-3x do roka to najdu pod jedním z krmítek a několikrát jsem ho i na zahradě viděl.
P.
Petr Muláček
zkušený stálý
zkušený stálý

Krmítko

Příspěvek od Petr Muláček »

Já to našel prvně.Tak díky všem za postřeh.Aspoň další výzva.....i když to by muselo bejt štěstí hodně unavený :)
Vlatoman
běžný
běžný
Jméno: Vladimír Toman

Krmítko

Příspěvek od Vlatoman »

Pro Jirku Parůžka:
Jirko ve vláknu Krmítkovky zmiňuješ krmící stoly. Ty teda krmíš na nějakou vyvýšenou plochu bez stříšky? Ono to asi dává smysl, když zapadne sněhem, tak po zakrmení se na tom dají pořídit parádní zimní fotky. Však ty tvoje jsou toho důkazem. Mě to zatím ani nenapadlo, i když to vídám. Odjakživa totiž dělám krmítka krytá, aby do zásypu nepršelo. Krmítko vlastně mám jen k přilákání a fotím ptáky na odsedové větvi nebo kmeni a tak. Ale tohle je dobrý nápad. Vám zkušenějším fotografům je to asi dávno známé. Já ale stále zkostnatěle pracuji s poučkami o plesnivějícím zrní a otravách ptáků. Když si vezmu, že ptáci většinou krmítko vyluxují během dvou až tří dní, tak nějaké "kazení" potravy nepřipadá v úvahu. Mohl bych tě požádat o snímek toho "stolového" kmítka? Děkuji. Vláďa T.
Ital
zkušený běžný
zkušený běžný
Jméno: Mirek

Krmítko

Příspěvek od Ital »

Vlatoman:Podívej se do napajedel tam je pár fotek řešení je stejné, mě příjde dobré zkombinovat napajedlo s krmítkem.Pozdeji kouknu jestli mam někde fotku,ale v kategorii napajedlo nějáké jsou...
Olympus E-3, 14-42/5.6, 50/2, sigma 50-500/6.3, sigma 70-200/2.8, sigma 105/2.8
Vlatoman
běžný
běžný
Jméno: Vladimír Toman

Krmítko

Příspěvek od Vlatoman »

Díky za tip. Už mě to taky napadlo.
Odpovědět

Zpět na „Krmítka, návnady, budky“