Kdyz se nedari

- prostě volná diskuze, pomoc s kompozicí, postprocessem atd.
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Kdyz se nedari

Příspěvek od aqualife »

Klaca píše:
Martina píše:Určitě nacvakávací, vevnitř toho moc pájeného ani nebývá. Spíš bych čekala komplikaci v tom, že ten displej může být něčím vlepený.
Držím palce ať se oprava zadaří.
Uvidime, YT videu to vypada, ze to lepeny je, ale jde to celkem snadno "odloupnout". Nemam vhodny sroubovacky, zatim jsem skoncil na tom, ze ani nepovolim ty 4 sroubky, co drzi displej :) zitra pokus cislo dva.
Tak jak to dopadlo? Sorry za zvědavost.
Klaca
VIP
VIP
Jméno: Tomáš

Kdyz se nedari

Příspěvek od Klaca »

aqualife píše:
Klaca píše:
Martina píše:Určitě nacvakávací, vevnitř toho moc pájeného ani nebývá. Spíš bych čekala komplikaci v tom, že ten displej může být něčím vlepený.
Držím palce ať se oprava zadaří.
Uvidime, YT videu to vypada, ze to lepeny je, ale jde to celkem snadno "odloupnout". Nemam vhodny sroubovacky, zatim jsem skoncil na tom, ze ani nepovolim ty 4 sroubky, co drzi displej :) zitra pokus cislo dva.
Tak jak to dopadlo? Sorry za zvědavost.
Vlastně dost neslavně... :) rozebrat to šlo v pohodě, na základě toho jsem objednal displej. Pak mi došlo, že displej z ebaye do dovolený (konec září nedorazí), tak jsem obvolal servisy a nakonec odvezl foťák na pobočku firmy expresopravy, kde mi naslibovali hory doly a že to určitě stihnou (měli na to necelý 4 týdny). Měl mě kontaktovat technik. Týden nic, tak jsem napsal mail s dotazem na stav mají objednávky, bylo mi odpovězeno, že se k tomu ještě nedostali. 14 dní, na chlup stejnej scénář, dovolal jsem se někam na vedení, kde to popohnali a napsali mi mail, že je třeba vyměnit displej (překvapivě) a ten musí objednat (2-4 týdny). Lehce v afektu jsem znovu mluvil s vedením a nabídli mi, že mi foťák zadarmo! vrátí (normálně si za rozebrání a diagnostiku něco účtujou). Hmm, v tu chvíli mi bylo jasný, že do dovolený ho mít nebudu. Ubezpečil jsem je, že to můj problém neřeší ať to teda objednaj a opraví. A aby toho nebylo málo, dva dny před odjezdem na dovolenou mi přišel displej z ebaye... :)

Zamáčknul jsem slzu, vyhnal pavouky z mojí D7100 a na dovolenou vyrazil s ní.. doufám, že se s D750 ještě někdy shledáme :)
Klaca
VIP
VIP
Jméno: Tomáš

Kdyz se nedari

Příspěvek od Klaca »

Jedna želví srnečka. Fotit divoký bahenky na větší vodní ploše je kumšt, útěková vzdálenost je obrovská. Chtěl jsem ji smazat, ale pak jsem si na Vás vzpomněl :)
https://live.staticflickr.com/65535/50480911313_0ec2c86d39_h.jpg
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Kdyz se nedari

Příspěvek od Mouka »

:-) jojo, ta sem patří! Hlavně, jestli měla dost hloubku vody, aby nenarazila kebulí :-).
Ymi
VIP
VIP
Jméno: Jaroslav Fojt

Kdyz se nedari

Příspěvek od Ymi »

moje první (a zatím jediná) sýkořice vousatá : crazy:
DSC_0512.jpg
Nikon D750/D700, Nikkor 400/3,5, Nikkor 105/2,8 VR a další udělátka... nově N 200-500
https://www.instagram.com/ymiprvni/
Mouka
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Mouka »

Super úlovek i fotka! To prokreslení peří je úžasné a její výraz na zobáku je legrační!
:-D
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Kdyz se nedari

Příspěvek od aqualife »

Mouka píše:Super úlovek i fotka! To prokreslení peří je úžasné a její výraz na zobáku je legrační!
:-D
A ještě navíc je to letošní kluk. Paráda : evil:
Ymi
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Ymi »

Mam radost, že se bavíte :)
Tak další, tady to mohla být zajímavá fotka, ale asi vítr Máchale...
hyl.jpg
Nikon D750/D700, Nikkor 400/3,5, Nikkor 105/2,8 VR a další udělátka... nově N 200-500
Ymi
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Ymi »

Jsem nejlepší nefotič sýkořic na fóru :"":
DSC_0589.jpg
Vlatoman
běžný
běžný
Jméno: Vladimír Toman

Kdyz se nedari

Příspěvek od Vlatoman »

Tahle je ale boží. Máš oči jako rys. Kdybys nenapsal, že jsi fotil sýkořici, tak bych ji tam neviděl :-)
Mouka
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Mouka »

Jak neviděl! Dyť je parádně vykreslená, to se jen tak nevidí :-). Zaostřeno na oči, přesně!
Siplace

Kdyz se nedari

Příspěvek od Siplace »

sýkořice jsou celkem zajímavá disciplína.... taky jsem se s nimi natrápil ale pak přišel jak na ně :-)
RollsRojs
VIP
VIP
Jméno: Lukáš Pich

Kdyz se nedari

Příspěvek od RollsRojs »

Siplace píše:.... taky jsem se s nimi natrápil ale pak přišel jak na ně :-)
Povídej, poslouchám : beer:
Ymi
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Ymi »

RollsRojs píše:
Siplace píše:.... taky jsem se s nimi natrápil ale pak přišel jak na ně :-)
Povídej, poslouchám : beer:
Taky jsem jedno ucho. Už vim, že když fouká, tak to nemá cenu : crazy:
Mouka
VIP
VIP

Kdyz se nedari

Příspěvek od Mouka »

Tak jsem si ulovil další "moji první srnečku" :-).
A sice ve formě pořádného jelena, chlapáckého, korunového .... jen taková drobnost .... neviděl jsem ho, další fotka už nebude :-)
Přílohy
koruna.jpg
Odpovědět

Zpět na „VOLNÁ DISKUZE“