Stativ Triopo GT-3230x8C

Odpovědět
Vlatoman
běžný
běžný
Jméno: Vladimír Toman

Stativ Triopo GT-3230x8C

Příspěvek od Vlatoman »

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s tímhle stativem? Stativ Triopo GT-3230x8C. Na Megapixelu ho teď mají za 3690,-Kč. Na Gitzo nemám. Rozpočet na stativ mám do 4000,-. Do budoucna uvažuji ještě s gimbalkou Beike BK45 nebo něco podobného.
Má to unést 15kg, takže pro můj C60D+C400/5,6+hlavu by to docela šlo. Stativ má dost členěné nohy, ale co chtít od této řady. Když fotím někde zašitý v křoví nebo na břehu, tak svůj současný Velbon Sherpa 700 roztahuji jen na výšku sedícího střelce :-)
U toho Velbona mě, ale irituje ta aretace nohou. Jestli jste s ním někdy někdo pracoval pod maskovačkou, tak víte jak snadno se zamotává do té síťoviny. U té otočné aretace to třeba bude lepší.

Díky za vaše informace, připomínky a zkušenosti.

Vlatoman
Přílohy
Snad se dají i takto roztáhnout nohy
Snad se dají i takto roztáhnout nohy
Parametry
Parametry
lubo.k
vzácný host
vzácný host
Jméno: Ľubomír Kočik

Stativ Triopo GT-3230x8C

Příspěvek od lubo.k »

Zdravim ta, mal som na tomto stative gimbal hlavu Beike bk-45 Canon eos 700d + Tamron150-600 a drzalo to v pohode
Vlatoman
běžný
běžný
Jméno: Vladimír Toman

Stativ Triopo GT-3230x8C

Příspěvek od Vlatoman »

Díky za odpověď. Jak tak koukám, tak i váhově na tom jsem se svou sestavou podobně jako ty. Jen jeden dotaz na doplnění. Na obrázku ukazují nohy, roztažené na 180°. Je to i takhle pevné rozložení? Dost fotím od země, tak využiji co nejnižší nastavení. Asi je to o nastavení tuhosti těch kloubů, že? U současného Velbonu to neudělám, tam je nohy možné roztáhnout odhadem na nějakých 130°.
lubo.k
vzácný host
vzácný host
Jméno: Ľubomír Kočik

Stativ Triopo GT-3230x8C

Příspěvek od lubo.k »

Vlatoman píše:Díky za odpověď. Jak tak koukám, tak i váhově na tom jsem se svou sestavou podobně jako ty. Jen jeden dotaz na doplnění. Na obrázku ukazují nohy, roztažené na 180°. Je to i takhle pevné rozložení? Dost fotím od země, tak využiji co nejnižší nastavení. Asi je to o nastavení tuhosti těch kloubů, že? U současného Velbonu to neudělám, tam je nohy možné roztáhnout odhadem na nějakých 130°.
Fotim hlavne takto nizko a nemam s tym problem
Odpovědět

Zpět na „Stativy + hlavy“