Nikde jsem vlákno drozda nenašel, tak zakládám nové

Na tohoto krasavce jsem narazil náhodou, když jsem vynášel smetí. Cestou zpátky jsem si ho všimnul, jak stojí v trávě u domu, tak jsem šel opatrně blíž, jako, že si ho prohlídnu. Ani se nehnul, tak jsem došel asi na dva metry a když stále nic, tak jsem si řekl, že zkusím štěstí, otočil jsem se a utíkal domů, kde jsem popadl foťák a spěchal za drozďákem. On tam opravdu stále byl, ikdyž už trochu živější, ale i tak se mi ho podařilo několikrát cvaknout, pustil mě tak na metr a půl a pustil by mě asi i blíž, ale nějaký blbec na silnici zabrzdil tak prudce, že se drozďák lekl a byl pryč...
Když si teď doma prohlížím výsledky, tak mě je líto dvou věcí, a to, že pozadí není zrovna nejpřírodnější a u té první fotky nemá kousek drápků. Byl jsem tak opařený, že jsem se asi málo soustředil na focení a špatně si to vyměřil... I přesto jsem ale spokojený, protože se na mě konečně usmálo štěstí a je až neuvěřitelné, že tam na mě ten drozďák počkal
Snad se bude alespoň někomu líbit, budu rád za komenty.
Panasonic DMC FZ28, stativ velbon C500, maskovací síť, ryb. přístřešek fastman, dalekohled