Pipilo kaštanovotýlý - Arremon brunneinucha - Strnádlik hnedotylový

Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
Odpovědět
Siplace

Pipilo kaštanovotýlý - Arremon brunneinucha - Strnádlik hnedotylový

Příspěvek od Siplace »

Tento ptáček velikosti drozda mě zaujal tím, že se pohyboval velmi opatrně pod jedním krmítkem. Prakticky byl jen na zemi a vždy vyběhl jen na chvíli z křoví, posbíral pár semínek a hned se zase schoval. Takže jsem si na něj musel chvíli počkat. Ale nakonec se mi něco podařilo... v pozadí kvetly krásné keře a tak jsem toho využil, aby jste to měli barevnější :-)

P.S.: zkuste si ten český název vyslovit 3x rychle za sebou :-)

http://www.wildlife-foto.cz/wp-content/uploads/2022/02/Pipilo-kastanovotyly-03.jpg

Jířa
VIP
VIP
Jméno: Jiří Voleský

Pipilo kaštanovotýlý - Arremon brunneinucha

Příspěvek od Jířa »

Krásně jsi to vychytal s tím pozadím, jen technická Jiří..., kdo ti pomáhal určit všechny ty druhy ptáků..?? co jsi tam vyfotil
CANON EOS 6D Mark II a Canon EOS 50D, objektivy Canon EF 400mm, f /5,6L USM, Canon 70-200mm, f/2.8 L USM, Canon MAKRO EF 100mm, f 2.8L, Ext. Canon 1,4x II, stativ GITZO GT 2531, fotostan OUTHOUSE, maskovací sitě, úhlový hledáček Canon 2,5x..
Siplace

Re: Pipilo kaštanovotýlý - Arremon brunneinucha

Příspěvek od Siplace »

Jířa píše:Krásně jsi to vychytal s tím pozadím, jen technická Jiří..., kdo ti pomáhal určit všechny ty druhy ptáků..?? co jsi tam vyfotil
Obrázek

Sent from my iPhone using Tapatalk
BigYear
zkušený protahující
zkušený protahující
Jméno: Martin Pěcha

Příspěvek od BigYear »

Jiří Nádhera
Panasonic Lumix FZ 200,Olympus OM-D E-M1 II,M.Zuiko Digital ED 100-400 mm 1:5-6.3 IS
MartinP
VIP
VIP
Jméno: Martin Pelánek

Příspěvek od MartinP »

Siplace píše:Tento ptáček velikosti drozda mě zaujal tím, že se pohyboval velmi opatrně pod jedním krmítkem. Prakticky byl jen na zemi a vždy vyběhl jen na chvíli z křoví, posbíral pár semínek a hned se zase schoval. Takže jsem si na něj musel chvíli počkat. Ale nakonec se mi něco podařilo... v pozadí kvetly krásné keře a tak jsem toho využil, aby jste to měli barevnější :-)

P.S.: zkuste si ten český název vyslovit 3x rychle za sebou :-)
Supr, Jirko, toho jsme ani za 3 návštěvy nepotkali :-(
Odkud je?
Olympus/OMD OM-1 a EM1 mkII + 150-400/4,5 Pro + 300/4 Pro IS + 12-100/4 Pro + 150-600/6,3 IS
dříve: Nikkor 300/2,8 VR2 +TC20III+TC17II + Sigma 150/2,8 MACRO + Tamron 150-600 + Nikon D500+D800+D7100 + Sony A9 + 200-600
www.phototrip.cz
Odpovědět

Zpět na „PĚVCI, SVIŠŤOUNI, MĚKKOZOBÍ“