Photosho

- raw, grafické editory, pluginy, archivace fotografií ...
Odpovědět
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Photosho

Příspěvek od aqualife »

Je to sice divné, ale vlákno o fotošopu tu asi není. Po roce jsem si chtěl udělat nějaké skládačky a zmizel příkaz "prolnout vrstvy" a přestala fungovat i ta automatika ve photomerge. Ta je zaškrtávací, nezaškrtával jsem prolnutí, protože mi připadalo že samostatným příkazem je to lepší. Teď to ale nefunguje.
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Photosho

Příspěvek od Mouka »

Karle, někdy si při práci a fotošopem stává, že nějaký příkaz nemohu provést, většinou, když fotku uložím nejdříve v nějakém jiném formátu, ale ještě na ní chci dál pracovat.
Tak fotku zavřu a otevřu znovu, tu nově uloženou například a pak zase vše funguje.
Moc fotošopu nerozumí, jen základní věci, tak nevím, proč se mi tak chová a co dělám zle.
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Photosho

Příspěvek od aqualife »

Mouka píše:Karle, někdy si při práci a fotošopem stává, že nějaký příkaz nemohu provést, většinou, když fotku uložím nejdříve v nějakém jiném formátu, ale ještě na ní chci dál pracovat.
Tak fotku zavřu a otevřu znovu, tu nově uloženou například a pak zase vše funguje.
Moc fotošopu nerozumí, jen základní věci, tak nevím, proč se mi tak chová a co dělám zle.
Nojo, ale on ten příkaz zmizel. Stejně tak zmizela možnost uložit fotku "jako" jpg. Musím používat zdlouhavější export. Tak si říkám, jestli to nějak nepřekopali.
Doplněno:
Taaak-při snaze o řešení problému jsem našel že "uložit jako jpg" se nově musí povolit v nastavení jako starší způsob. Ale s tím prolínáním vrstev jsem nahranej. Přitom to tak hezky fungovalo.
Odpovědět

Zpět na „POSTPROCES“