Strakapoud velký - Dendrocopos major - Ďateľ veľký
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
jizapo
- zatoulanec

- Martina
- VIP

Strakapoud velký (Dendrocopos major)
Mám pár připomínek z pohledu diváka:
1. Chtělo by to pro všechny záběry stativ, je to v úvodu jakési rozhoupané.
2. Celé video je zašedlé a bezbarvé.
2. Vlákno se jmenuje Strakapoud velký a začíná psem a pokračuje strakapoudem prostředním... Ten pes to asi má ozvláštnit, ale absolutně tam nedává smysl.
1. Chtělo by to pro všechny záběry stativ, je to v úvodu jakési rozhoupané.
2. Celé video je zašedlé a bezbarvé.
2. Vlákno se jmenuje Strakapoud velký a začíná psem a pokračuje strakapoudem prostředním... Ten pes to asi má ozvláštnit, ale absolutně tam nedává smysl.
-
jizapo
- zatoulanec

Děkuji za kritiku. Že je tam Strakapoud prostřední jsem věděl. Na Youtube jsem to dal už dříve a tady jsem nevěděl jestli je nutné vytvářet jen jednodruhovou přihrádku, či ne. A k tomu psu. Jak známo ke každému natáčení bývá přítomen celý štáb pomocníků, např. ostřič, mikrofonista, klapka a tohle všechno zastává moje fenka velkého knírače.
Na všechny záběry mě skutečně doprovází a hlídá starého pána. Např. v těch záběrech krmení se mnou ležela společně přikrytá snajperskou šálou. a to myslím i píšu vážně.Tak by bylo vůdči ní netaktní ji alespoň do úvodu dát.
A co se týká stativu. I tuhle variantu jsem zkoušel. Nenatočil jsem s ním nic, a jen při špacírech lesem trochu vadil. A těch ekvivalentních 600mm ohniska se přece jen hůř udrží.
Příště se polepším.
A co se týká stativu. I tuhle variantu jsem zkoušel. Nenatočil jsem s ním nic, a jen při špacírech lesem trochu vadil. A těch ekvivalentních 600mm ohniska se přece jen hůř udrží.
Příště se polepším.
-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Určitě to chce slušný stativ se slušnou videohlavou, ne pod 12k. Pokud koupíš lacinější, budeš kupovat 2x.jizapo píše:Děkuji za kritiku. Že je tam Strakapoud prostřední jsem věděl. Na Youtube jsem to dal už dříve a tady jsem nevěděl jestli je nutné vytvářet jen jednodruhovou přihrádku, či ne. A k tomu psu. Jak známo ke každému natáčení bývá přítomen celý štáb pomocníků, např. ostřič, mikrofonista, klapka a tohle všechno zastává moje fenka velkého knírače.Na všechny záběry mě skutečně doprovází a hlídá starého pána. Např. v těch záběrech krmení se mnou ležela společně přikrytá snajperskou šálou. a to myslím i píšu vážně.Tak by bylo vůdči ní netaktní ji alespoň do úvodu dát.
![]()
Příště se polepším.
- James 2022
- běžný

- Jméno: Jakub Šrýtr
Jedno starší video z krmení...
- Martina
- VIP

- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- jirfren
- VIP

- Jméno: Jiří Parůžek
No, možná to je pro něj časově pořád efektivnější než hlavou mlátit pár minut do stromu jenom proto, aby našel nějakou larvuMouka píše:dobře ty brablence vyzobává! Má to nadlouho!
Pěkné video!
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Jo, ten jede jako stroj
Pěkný video, a dobře k tomu sedí i ta hudba.
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
- Martina
- VIP

-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Parádní, hezky si tam ustlal 
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600