Arassari pestrý - Pteroglossus torquatus - Collared Aracari

no, není to úplně krmítkovkaRollsRojs píše:Ten je sehr gut, sedl si do pěknýho "bordýlku"

není, ale dali jsme mu za okno banánIndian píše:Tak je a nebo není to krmítkovka?:-)

Nee, to by přece bylo vidět na kvalitě! Proč to všichni tak zesložiťují - prostě je to divokej tukan, který žil v místech, kde jsme bydleli. Ale protože tam nebyly profi krmítka a nebyla to žádna foto lodge, tak jsme dali pár banánů za okno a on pak brousil kolem. Tudíž jsme mohli stát (nebo sedět) na verandě a dostat se k němu o něco blíž (vlastně on k námBlaník píše:takže je to focené přes sklo?

To máš pravdu, ale tam bývá slušný sklo, udržuje se čistý a tak - přes okenní skla - i když tam nebyla dvojskla - to prostě nejde bez obrovské ztráty kvality.Blaník píše:No já se Martine ptal čistě ze zájmu, ze zvědavosti, že jsem si vzpomněl, jak mně Petr Dolejšek vyprávěl na srazu, že někde na újedištích se z pevného krytu fotí dravci právě přes sklo, že to jinak nejde a že když je to sklo kvalitní a jen jednovrstevný tak se tím dlouhým ohniskem teleobjektivu rozmaže natolik, že to na kvalitu nemá prakticky žádný vliv.Musí se tedy prý dát objektiv přední čočkou co nejblíže k tomu sklu.Tak mne to prostě jen zajímalo, nic víc v tom nehledej.

To mě připomíná ten fórek jak se baví dva důchodci. První ríká druhému: Včera ráno jsem se vzbudil a měl jsem erekci. Druhý na to: Erekci? Ve Tvém věku?! A první na to: No tak dobře, trochu jsem jí pomohl.MartinP píše:není, ale dali jsme mu za okno banánIndian píše:Tak je a nebo není to krmítkovka?:-)

Tak ještě úplně jednoduše, bo vidím, že se najdou někteří natvrdlejší, kteří nechápou rozdíl mezi "krmítkovka" a "krmítkovka"Totmi píše: To mě připomíná ten fórek jak se baví dva důchodci. První ríká druhému: Včera ráno jsem se vzbudil a měl jsem erekci. Druhý na to: Erekci? Ve Tvém věku?! A první na to: No tak dobře, trochu jsem jí pomohl.