Prase divoké - Sus scrofa - Diviak lesný
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
baret
-
Krafra
- VIP

Re: Diviak lesny
měl jsi jej dost blízko,neměl jsi strach
Škoda toho nadhledu.
Letos jsem je ještě nepotkal.
Letos jsem je ještě nepotkal.
-
baret
Mam aj ine foto . Skusim este spracovat . Mal som strach aj nemal . Bolo to take zvlastne a nejde to opisat .
-
baret
-
Pavel.K
- vzácný host

Re: Srnčia a Jelenia zver
Ahoj Jarku,
no chodili divočáci, někteří i na 4 m.
edit: by taek, přemístěno od jelenů
no chodili divočáci, někteří i na 4 m.
edit: by taek, přemístěno od jelenů
-
Pavel.K
- vzácný host

- Jan Veber
- zkušený vzácný host

- Jméno: Jan Veber
taky jednu přidávám, ikdyž tam v první řadě nejde o divočáka 
[mrtve linky]
[mrtve linky]
- kurťa
- moderátor

- Jméno: David Kurtin
zdá se mi to nebo tam máš fakt fialový nádech na stromech vzadu?Jan Veber píše:taky jednu přidávám, ikdyž tam v první řadě nejde o divočáka![]()
- Priman
- zkušený běžný

- Jméno: Honza Řehák
Hm, taky to tak vidím. 
Canon 70D + 40D, C400/5,6, C100/2,8 macro, C17-85IS, C 24-105IS, Kenko MC 1,5x DG, Benro A-268 + BH-1, 430EX II, dálková spoušť phottix a další harampádí. Zejména ale pokora a trpělivost.
- Jan Veber
- zkušený vzácný host

- Jméno: Jan Veber
To kurtind-nevím, ale pršelo, možná to mokré dřevo na těch smrcích má ten nádech
, fakt nevím...
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Stačí udělat vyvážení bílé a bude to OK.
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Divočák se mi moc líbí, vynikající záběr, je škoda dost těsného ořezu, jinak to nemá chybu.
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
Tohle je jediná fotka, která jaksi vyšla, když se na mě řítilo těchto těžkotonážníků asi 7
Celí zablácení, s rachotem v lese, vypadali dost děsivě. Kdo má zájem, víc na mých stránkách 
- jbenak
- zkušený protahující

- Jméno: Jiří Benák
Hlavně že tě nezadupali do země -:) Přečetl jsem si vyprávění na tvých stránkách.
Jedna moje známá neudělala jediný snímek když se vyplašení divočáci přehnali napříč přes cestu asi metr před ní.
Pokud se týče srnců, jelena, daňka atd., tak Rosťa Stach radí hlasitě zavolat (třeba "stůůj") v okamžiku kdy se probíhající zvíře dostane tam, kde ho lze fotit. Spolehlivě se zastaví a jistí, pátrá. Funguje to. Udělal jsem to již několikrát s úspěchem a pokud máš dobrý vítr a jseš zamaskován, tak ho ani nezradíš a on za chvíli pokračuje.
Jedna moje známá neudělala jediný snímek když se vyplašení divočáci přehnali napříč přes cestu asi metr před ní.
Pokud se týče srnců, jelena, daňka atd., tak Rosťa Stach radí hlasitě zavolat (třeba "stůůj") v okamžiku kdy se probíhající zvíře dostane tam, kde ho lze fotit. Spolehlivě se zastaví a jistí, pátrá. Funguje to. Udělal jsem to již několikrát s úspěchem a pokud máš dobrý vítr a jseš zamaskován, tak ho ani nezradíš a on za chvíli pokračuje.
Jiří Benák, http://www.benak.info , fotogalerie: http://www.benak.info/wp/galerie