Experiment
- Martina
- VIP

Experiment
Díky.
Se světlem je to složité. Ty vážky na ty posedy sedají nejraději když peče slunce. Dnes byla lehce difuzní oblačnost a kupodivu taky sedaly, a to tlumené světlo pořád dokázalo udělat odlesky v pozadí. Ale tyto podmínky jsou jednou za uherský rok. Tak beru jakékoliv světlo, protože mě to baví.
Se světlem je to složité. Ty vážky na ty posedy sedají nejraději když peče slunce. Dnes byla lehce difuzní oblačnost a kupodivu taky sedaly, a to tlumené světlo pořád dokázalo udělat odlesky v pozadí. Ale tyto podmínky jsou jednou za uherský rok. Tak beru jakékoliv světlo, protože mě to baví.
- Martina
- VIP

- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- Martina
- VIP

-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Experiment
Pomalu bych začal přemýšlet o prodeji fotoobrazů. Určitě prodejnější než pravý wildlife, tam je moc tlačenice. Do interiérů si tyhle obrazy dovedu představit, do kalendářů apod,.Paráda veliká.Mimochodem-měl jsem kdysi kalendář u britské firmy s akvarijníma rybama, stojí to za to.
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
- Martina
- VIP

Experiment
Díky.

Popravdě si nedovedu představit cílovou skupinu, která by to kupovala, protože většině lidí se hmyz ekluje, včetně vážek, výjimku mají jen motýli. Asi bych se měla pustit do chovu motýlů...aqualife píše:Pomalu bych začal přemýšlet o prodeji fotoobrazů. Určitě prodejnější než pravý wildlife, tam je moc tlačenice. Do interiérů si tyhle obrazy dovedu představit, do kalendářů apod,.Paráda veliká.Mimochodem-měl jsem kdysi kalendář u britské firmy s akvarijníma rybama, stojí to za to.
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
Experiment
Ale právě proto, že motýli na "obrazech" jsou běžní, tak se ty vážky a kudlanky mohou dobře na zdi vyjímat. A kdo chce být IN, musí být OUT!
-
aqualife
- VIP

Experiment
Bohatých právníků a různých poradců s kancelářemi je spousta.Martina píše:Díky.
Popravdě si nedovedu představit cílovou skupinu, která by to kupovala, protože většině lidí se hmyz ekluje, včetně vážek, výjimku mají jen motýli. Asi bych se měla pustit do chovu motýlů...aqualife píše:Pomalu bych začal přemýšlet o prodeji fotoobrazů. Určitě prodejnější než pravý wildlife, tam je moc tlačenice. Do interiérů si tyhle obrazy dovedu představit, do kalendářů apod,.Paráda veliká.Mimochodem-měl jsem kdysi kalendář u britské firmy s akvarijníma rybama, stojí to za to.
- Martina
- VIP

-
aqualife
- VIP

Experiment
Aha. Že bych se blížil k rozlousknutí hádanky?
- Martina
- VIP

Experiment
Ne, jen mě ty příspěvky pobavily, práva jsem fakt nestudovala.
- Martina
- VIP

- Martina
- VIP

- Martina
- VIP