Výr velký - Bubo bubo - Výr skalný
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
r1j1
- VIP

- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- Martina
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Krasavec.
Tady ten poslední výr se mi nezobrazil na notebooku ani v jednom prohlížeči, na PC se mi zobrazil ve všech prohlížečích. Toto fórum je asi fakt prokleté.
Nevím, svoje fotky taky vídám jen někdy a nechápu podle jakého klíče mizí a znovu se objevují.r1j1 píše:Ok, ale proč mizí jen ty moje?
Tady ten poslední výr se mi nezobrazil na notebooku ani v jednom prohlížeči, na PC se mi zobrazil ve všech prohlížečích. Toto fórum je asi fakt prokleté.
-
relux
- VIP

- Jméno: Jiří Náhlík
Výr velký - Bubo bubo
Ten je 
-
r1j1
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Nemůže to být tím vkládáním přes Flickr ? Nepřišel jsem totiž na to, jak uložit na flickr víc než jednu fotku, takže pokaždé když foto uložím na flickr a následně ji přetáhnu sem, tak danou fotku na flickru smažu, abych uložil novou a rak pořád dokola. Jinak díkes.Martina píše:Krasavec.
Nevím, svoje fotky taky vídám jen někdy a nechápu podle jakého klíče mizí a znovu se objevují.r1j1 píše:Ok, ale proč mizí jen ty moje?
- Martina
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
No, logicky se smazaná fotka nezobrazí (to mazání fakt není dobrý nápad). Zajímavé ovšem je, že v PC vidím i ty smazané fotky. Flickr má asi nastavené, že fotka fyzicky hned nezmizí a nějakou dobu ji uchovává, jinak si to nedovedu vysvětlit.r1j1 píše:Nepřišel jsem totiž na to, jak uložit na flickr víc než jednu fotku, takže pokaždé když foto uložím na flickr a následně ji přetáhnu sem, tak danou fotku na flickru smažu, abych uložil novou a rak pořád dokola. Jinak díkes.
Každopádně Makara znovu povolil vkládání fotek, tedy doporučuji všem, kteří takto s Flickrem bojují, se vrátit ke vkládání (povoleno je max. 1200 pixelů na delší stranu).
- Martina
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Jo a ještě dotaz k poslednímu snímku - je to výřez? Vypadá to na hezké prostředí a je dobré se nedržet pokaždé toho, že zvíře musí být přes celé políčko. U hezkého okolí se vyplácí nechat větší prostor i jemu a zkusit ho zakomponovat do snímku. Ideálně nacvakat víc záběrů s různým odzoomováním, když už to zvíře počká.
Většina lidí v začátcích dělá tu samou věc - snaží se dostat do záběru co nejvíc ze zvířete a co nejmíň z okolí.
Většina lidí v začátcích dělá tu samou věc - snaží se dostat do záběru co nejvíc ze zvířete a co nejmíň z okolí.
-
r1j1
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Není to výřez, je to cvaklé pevným sklem, čekal jsem cca 2 hoďky než se mlaďoši začali poflakovat po okolí, zoomovat nohama jsem nechtěl, protože jak by mě zmerčili ihned by se zase někam na hóóódně dlouho zašili
.
-
r1j1
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Strašidlo z lesní pěšiny
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Výr velký - Bubo bubo
Ta předposlední je nádherná, sice souhlasím s Martinou, že je trochu natěsno, ale když to jinak nešlo, taky dobrý. A ta zmoklá slepice je kandidát do comedy wildlife awards!
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
-
r1j1
- VIP

- Martina
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Tedy tady někdo umí vytěžit téma. 
-
r1j1
- VIP

Výr velký - Bubo bubo
Mluvíš o flickru nebo o výrech
? Jestli o výrech, tak letos se fakt urodilo, našel jsem ve svém nedalekém okolí tři hnízdiště a tak se za nima sem tam stavím no
.
-
r1j1
- VIP