Filmování a střih videa
- michy
- VIP

- Jméno: Jiří Míchal
- PavelK
- zimní host

- Jméno: Pavel Kučera
Filmování a střih videa
Fakt super 
PavelPhoto.cz Canon EOS 70D, Canon 300/2.8 IS, Canon 100/2.8, Canon 17-40/4, Canon 1.4x III
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
-
am-foto
Filmování a střih videa
Bomba.Klobouk dolů
.Super videa 
-
doxa
- zimní host

- Jméno: Jiří Doxanský
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Filmování a střih videa
Potřeboval bych poradit,poprvé jsem zkoušel natáčet video se svým fot'ákem,jen tak ze zvědavosti.
Stáhnul jsem video do PC,překonvertoval do WMV a ve Windows Movie Maker(protože je v češtině
) jsem ho sestříhnul a přidal titulky.
A ted',než když ho uložím do PC setříhaný a s titulky,tak ve Windows Movie Maker ho přehraju v pohodě,pak ho uložím a
pustím si ho ve WMP,tak se mi v půlce zastaví obraz i zvuk,ačkoliv ukazatel WMP běží dál.
Zkoušel jsem to přehrát i v jiném přehrávači a je to to samé.Nevíte někdo kde je chyba?
Díky.Jiří.
Stáhnul jsem video do PC,překonvertoval do WMV a ve Windows Movie Maker(protože je v češtině
A ted',než když ho uložím do PC setříhaný a s titulky,tak ve Windows Movie Maker ho přehraju v pohodě,pak ho uložím a
pustím si ho ve WMP,tak se mi v půlce zastaví obraz i zvuk,ačkoliv ukazatel WMP běží dál.
Zkoušel jsem to přehrát i v jiném přehrávači a je to to samé.Nevíte někdo kde je chyba?
Díky.Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
- martin.hesko
- běžný

- Jméno: Martin Hesko
Filmování a střih videa
možno vznikla chyba pri renderovaní. poradil by som ti sa poobzerať po programoch ako sony vegas, alebo adobe premiere, alebo najjednoduchši pinnacle studio, na sony vegas 8 je určite aj čeština, mal som ju a aj na pinnacle studio myslím že jeJarek píše:Potřeboval bych poradit,poprvé jsem zkoušel natáčet video se svým fot'ákem,jen tak ze zvědavosti.
Stáhnul jsem video do PC,překonvertoval do WMV a ve Windows Movie Maker(protože je v češtině) jsem ho sestříhnul a přidal titulky.
Díky.Jiří.
Canon 600D; Canon 100-400 L IS USM, Velbon Sherpa 750R, Ameristep Gunner, Lowepro Flipside 400
http://www.martinhesko.sk
http://www.martinhesko.sk
- RollsRojs
- VIP

Filmování a střih videa
To se mi párkrát v Pinnaclu stalo taky.....občas si to prostě dělá, co chce, tak to většinou jednoduše vypálím znovu 
- Jarek
- VIP

- Jméno: Jiří Sedláček
Filmování a střih videa
Díky chlapci,už jsem to vyřešil,místo do WMV jsem to překonvertoval do AVI a jde to.Alespoň zatím
.
Stáhnul jsem si Pinnacle,tak příště to zkusím udělat v tom,jestli to budu umět.
Kdysi už jsem ho měl,pak jsem ho asi 1,5 roku nepoužíval a když jsem chtěl něco udělat,tak jsem nevěděl která bije
.
Díky.Jiří.
Stáhnul jsem si Pinnacle,tak příště to zkusím udělat v tom,jestli to budu umět.
Kdysi už jsem ho měl,pak jsem ho asi 1,5 roku nepoužíval a když jsem chtěl něco udělat,tak jsem nevěděl která bije
Díky.Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
- TEVOKA
- zimní host

- Jméno: Libor Ondráček
Filmování a střih videa
Tak zkusím oživit Šípkovou Řůženku - vlákno spící 7 let. Jak bylo koncem roku trochu času, začal jsem zkoumat možnosti natáčení videa pomocí zrcadlovky.
Že to jde jsme samozřejmě věděl, ale že je to až taková zábava jsme netušil. A tak přikládám první pokus o sestřih z krmítka.
Mimochodem, ty pravidla pro natáčení z úvodního Lukášova příspěvku jsem si přečetl až potom
Tak co, je tady více kameramanů přírody ? Kromě Lukáše
samozřejmě.
Ostatně v tom vídím taky problém. Kdo viděl Lukášova videa si říká: "Dokonalosti už bylo dosaženo nemá cenu začítat."
Ale i tak, jsou nějaké zkušenosti? Rady? Zážitky?
https://www.youtube.com/watch?v=RkuC5i4WmpQ
Že to jde jsme samozřejmě věděl, ale že je to až taková zábava jsme netušil. A tak přikládám první pokus o sestřih z krmítka.
Mimochodem, ty pravidla pro natáčení z úvodního Lukášova příspěvku jsem si přečetl až potom
Tak co, je tady více kameramanů přírody ? Kromě Lukáše
Ostatně v tom vídím taky problém. Kdo viděl Lukášova videa si říká: "Dokonalosti už bylo dosaženo nemá cenu začítat."
Ale i tak, jsou nějaké zkušenosti? Rady? Zážitky?
https://www.youtube.com/watch?v=RkuC5i4WmpQ
Libor Ondráček
- RollsRojs
- VIP

Filmování a střih videa
Mám postřeh hned k prvnímu záběru - nikdy nenatáčej z otevřenýho okna, protože kolem tebe uniká teplo a pak se obraz takhle vlní 
- TEVOKA
- zimní host

Filmování a střih videa
No mám dost. Že to je mazanice vím, ale že mě hned odhalíš že je to z okna jsem teda nečekal. No tak se teda přiznávám. To víš úspora času, no. 
Teda kromě těch strakapoudů. Ty z okna nejsou. No nic o víkendu to zkusím znovu a líp.
Btw. toto je pano pohled z toho "filmovacího okna" na moje "ornitologické pracoviště".
Teda kromě těch strakapoudů. Ty z okna nejsou. No nic o víkendu to zkusím znovu a líp.
Btw. toto je pano pohled z toho "filmovacího okna" na moje "ornitologické pracoviště".
Libor Ondráček
- RollsRojs
- VIP

- TEVOKA
- zimní host

Filmování a střih videa
Hlásím, že jsem ji loni na jaře poprvé asi po 10 letech umýval wapkou centimetr po centimetru. Hrůza. Nezanedbat !
No a teď na ni s..ou ptáci.
No a teď na ni s..ou ptáci.
Libor Ondráček