Filmování a střih videa

- veškerá technika, její příslušenství a pomůcky fotografa
michy
VIP
VIP
Jméno: Jiří Míchal

Filmování a střih videa

Příspěvek od michy »

supr video
PavelK
zimní host
zimní host
Jméno: Pavel Kučera

Filmování a střih videa

Příspěvek od PavelK »

Fakt super : good:
PavelPhoto.cz Canon EOS 70D, Canon 300/2.8 IS, Canon 100/2.8, Canon 17-40/4, Canon 1.4x III
RollsRojs
VIP
VIP
Jméno: Lukáš Pich

Filmování a střih videa

Příspěvek od RollsRojs »

Díkec : wink:
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Filmování a střih videa

Příspěvek od Mouka »

Noooo, dobré!!!
am-foto

Filmování a střih videa

Příspěvek od am-foto »

Bomba.Klobouk dolů :pray: .Super videa : good:
doxa
zimní host
zimní host
Jméno: Jiří Doxanský

Filmování a střih videa

Příspěvek od doxa »

=@
Nikon D80,Nikkor 300/4 af-s,Manfrotto 055PROB
Jarek
VIP
VIP
Jméno: Jiří Sedláček

Filmování a střih videa

Příspěvek od Jarek »

Potřeboval bych poradit,poprvé jsem zkoušel natáčet video se svým fot'ákem,jen tak ze zvědavosti.
Stáhnul jsem video do PC,překonvertoval do WMV a ve Windows Movie Maker(protože je v češtině :) ) jsem ho sestříhnul a přidal titulky.
A ted',než když ho uložím do PC setříhaný a s titulky,tak ve Windows Movie Maker ho přehraju v pohodě,pak ho uložím a
pustím si ho ve WMP,tak se mi v půlce zastaví obraz i zvuk,ačkoliv ukazatel WMP běží dál.
Zkoušel jsem to přehrát i v jiném přehrávači a je to to samé.Nevíte někdo kde je chyba?
Díky.Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
martin.hesko
běžný
běžný
Jméno: Martin Hesko

Filmování a střih videa

Příspěvek od martin.hesko »

Jarek píše:Potřeboval bych poradit,poprvé jsem zkoušel natáčet video se svým fot'ákem,jen tak ze zvědavosti.
Stáhnul jsem video do PC,překonvertoval do WMV a ve Windows Movie Maker(protože je v češtině :) ) jsem ho sestříhnul a přidal titulky.
A ted',než když ho uložím do PC setříhaný a s titulky,tak ve Windows Movie Maker ho přehraju v pohodě,pak ho uložím a
pustím si ho ve WMP,tak se mi v půlce zastaví obraz i zvuk,ačkoliv ukazatel WMP běží dál.
Zkoušel jsem to přehrát i v jiném přehrávači a je to to samé.Nevíte někdo kde je chyba?
Díky.Jiří.
možno vznikla chyba pri renderovaní. poradil by som ti sa poobzerať po programoch ako sony vegas, alebo adobe premiere, alebo najjednoduchši pinnacle studio, na sony vegas 8 je určite aj čeština, mal som ju a aj na pinnacle studio myslím že je :)
Canon 600D; Canon 100-400 L IS USM, Velbon Sherpa 750R, Ameristep Gunner, Lowepro Flipside 400
http://www.martinhesko.sk
RollsRojs
VIP
VIP

Filmování a střih videa

Příspěvek od RollsRojs »

To se mi párkrát v Pinnaclu stalo taky.....občas si to prostě dělá, co chce, tak to většinou jednoduše vypálím znovu : pardon:
Jarek
VIP
VIP
Jméno: Jiří Sedláček

Filmování a střih videa

Příspěvek od Jarek »

Díky chlapci,už jsem to vyřešil,místo do WMV jsem to překonvertoval do AVI a jde to.Alespoň zatím :) .
Stáhnul jsem si Pinnacle,tak příště to zkusím udělat v tom,jestli to budu umět.
Kdysi už jsem ho měl,pak jsem ho asi 1,5 roku nepoužíval a když jsem chtěl něco udělat,tak jsem nevěděl která bije :) .
Díky.Jiří.
Canon 7D MarkII,Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM,Jobu MK III,Gitzo 3542LS,Tom Taker II.
TEVOKA
zimní host
zimní host
Jméno: Libor Ondráček

Filmování a střih videa

Příspěvek od TEVOKA »

Tak zkusím oživit Šípkovou Řůženku - vlákno spící 7 let. Jak bylo koncem roku trochu času, začal jsem zkoumat možnosti natáčení videa pomocí zrcadlovky.
Že to jde jsme samozřejmě věděl, ale že je to až taková zábava jsme netušil. A tak přikládám první pokus o sestřih z krmítka.
Mimochodem, ty pravidla pro natáčení z úvodního Lukášova příspěvku jsem si přečetl až potom :-)
Tak co, je tady více kameramanů přírody ? Kromě Lukáše :pray: samozřejmě.
Ostatně v tom vídím taky problém. Kdo viděl Lukášova videa si říká: "Dokonalosti už bylo dosaženo nemá cenu začítat."
Ale i tak, jsou nějaké zkušenosti? Rady? Zážitky?

https://www.youtube.com/watch?v=RkuC5i4WmpQ
Libor Ondráček
RollsRojs
VIP
VIP

Filmování a střih videa

Příspěvek od RollsRojs »

Mám postřeh hned k prvnímu záběru - nikdy nenatáčej z otevřenýho okna, protože kolem tebe uniká teplo a pak se obraz takhle vlní :-)(
TEVOKA
zimní host
zimní host

Filmování a střih videa

Příspěvek od TEVOKA »

No mám dost. Že to je mazanice vím, ale že mě hned odhalíš že je to z okna jsem teda nečekal. No tak se teda přiznávám. To víš úspora času, no. :-)
Teda kromě těch strakapoudů. Ty z okna nejsou. No nic o víkendu to zkusím znovu a líp.
Btw. toto je pano pohled z toho "filmovacího okna" na moje "ornitologické pracoviště".
IMG_4634.jpg
Libor Ondráček
RollsRojs
VIP
VIP

Filmování a střih videa

Příspěvek od RollsRojs »

Hlásím, že máte na zahradě stejnou dlažbu jako my 8)
TEVOKA
zimní host
zimní host

Filmování a střih videa

Příspěvek od TEVOKA »

Hlásím, že jsem ji loni na jaře poprvé asi po 10 letech umýval wapkou centimetr po centimetru. Hrůza. Nezanedbat !
No a teď na ni s..ou ptáci. :)
Libor Ondráček
Odpovědět

Zpět na „TECHNIKA A POMŮCKY“