Telekonertor Kenko MC5 TELEPLUS PRO 300 DGX 1.4x
- Michal Fuglevič
- zimní host

- Jméno: Michal Fuglevič
Oba dva mají označení PRO 300 DGX. Navíc ten dražší (pravděpodobně novější verze) má jinou konstrukci a tím pádem nevím, jestli by na Lkové stovce fungoval. U té levnější starší verze mám funkčnost potvrzenou. Ledaže by to někdo s tou novější verzí a Lkovou stovkou vyzkoušel. Třeba Fotoškoda ho má, tak by se to tam dalo vyzkoušet. Já se k tomu ale nedostanu, jak jsem už psal, nikde v mém okolí není kamenný obchod, kde by ten TC od Kenka měli.
-
Krafra
- VIP

Není nic jednoduššího než napsat přímo do Škody-nebo zavolat jsou ochotní a určitě ti poradí.
Ale ty jsi psal tu cenu 3500,- a ten určitě nemá označení PRO.
Ale ty jsi psal tu cenu 3500,- a ten určitě nemá označení PRO.
- Michal Fuglevič
- zimní host

Ale má: http://www.fotofanda.cz/e-shop/predsadk ... on-details
Až potom jsem zjistil že není skladem. Ona se ani navíc moc tahle verze u nás neprodává jak jsem zjistil. Všude mají spíš tu novější. Na ebay se ale dá sehnat za 4000 Kč. Takže to vezmu asi tam.
Až potom jsem zjistil že není skladem. Ona se ani navíc moc tahle verze u nás neprodává jak jsem zjistil. Všude mají spíš tu novější. Na ebay se ale dá sehnat za 4000 Kč. Takže to vezmu asi tam.
-
Krafra
- VIP

Takže fungovat ti bude na C 100/2,8 L IS.Jenom nevím proč nelze nasadit na objektiv EF-S-nikdy jsem takový neměl.
Ale myslím,že fotofanda s cenou uletěli-všude se prodává přes 4000,-Kč.
Ale myslím,že fotofanda s cenou uletěli-všude se prodává přes 4000,-Kč.
- Michal Fuglevič
- zimní host

Zdarec, tak po delší době jsem sehnal ojetý s červenou tečkou nahoře a funguje bezvadně.
Tady je fotka focená s ním. Není to nic moc, foukalo, světla bylo taky málo, takže to bylo lehce mázlé a ještě foceno na ISO 1000. Ale ujde to...
Nevím co to je, ale mělo to zhruba 4 mm.
Tady je fotka focená s ním. Není to nic moc, foukalo, světla bylo taky málo, takže to bylo lehce mázlé a ještě foceno na ISO 1000. Ale ujde to...
Nevím co to je, ale mělo to zhruba 4 mm.