Strakapoud velký - Dendrocopos major - Ďateľ veľký
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
- Michal14
- VIP

- Jméno: Michal Lutonsky
Re: Strakapoud velký - Dendrocopos major - Ďateľ veľký
ďakujem za pochválne komentáre, občas sa prehrabem v archíve a dnes som narazil na tohto starostlivého rodiča s fajným úlovkom, foto ešte z roku 2021
Canon EOS R6 Mark II/Sigma 105mm f/2.8 ex dg macro, Canon EF 400mm f/5.6 L USM ... https://tohbl14.wixsite.com/wild
-
r1j1
- VIP

Tento je klasika, ale líbivá a ten z 25.5 se ti moooc povedl 
-
Tadeas
- stálý

Ahoj,
přijde mi, že tahle fotka nějak nefunguje, ale nemůžu přijít na to proč... Vidíte v tom někdo něco, prosím?
Dík
.
přijde mi, že tahle fotka nějak nefunguje, ale nemůžu přijít na to proč... Vidíte v tom někdo něco, prosím?
Dík
Na fórum dávám fotky, se kterými jsem spokojen, aby fórum vysvětlilo, proč s nimi spokojen být nemám
.
- radek
- VIP

- Jméno: Radomír Šálek
No, já bych to říznul na výšku, pokud by to šlo, jinak máš moc prostoru za strakáčem
Nikon D850 + D500 + Z50 II, objektivy NIKKOR AF-S VR 500/4G IF ED,- NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II AF-S + TC-14EII a stativ manfrotto
-
Tadeas
- stálý

Díky. Zkusil jsem to, i změnit poměr stran na šířku, ale nevím nevím... Ta výška asi vypadá líp, ale už tam kolem vnímám trochu nedostatek volnýho místa.
Na fórum dávám fotky, se kterými jsem spokojen, aby fórum vysvětlilo, proč s nimi spokojen být nemám
.