Výstavy fotografií v budově Severočeské vody v Teplicích

Pro agentury, časopisy, neziskovky a všechny, kdo poptává fotografie...
Odpovědět
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Petr Válek

Výstavy fotografií v budově Severočeské vody v Teplicích

Příspěvek od Jean »

Ahoj všem, několik let jsem to nebyl, protože během kovidu se mi nějak zamotal život. Nicméně dál fotím a pozoruji přírodu, jen nějak nestíhám fotky zpracovávat... Ale proč dnes píšu... Byl jsem pověřen společností SčVK, a.s. zda bych pomohl najít fotografy, kteří by měli zájem vystavovat svoji tvorbu. Podrobnosti zde:
Vždy v období mezinárodního svátku Dne země hostujeme ve vestibulu budovy GŘ (ul.Přítkovská , Teplice) putovní výstavu vítězných fotografií soutěže Zaostřeno na Jizerky, kterou každoročně pořádá Nadace Ivana Dejmala z Liberce.
A protože naše firma působí ve dvou krajích (UL, LB), napadlo nás podpořit amatérské fotografy, kteří se orientují na krajinářskou fotografii a jejich fotografie jsou vhodné pro veřejnou prezentaci.

K vlastní myšlence možné realizace. Budova GŘ je specifické konstrukce, čtvercového půdorysu, na kanceláře po obvodu navazuje čtvercová průchozí chodba. A právě v těchto chodbách máme instalováno 24 rámů A3 na fotografie.
V každém z 10 pater se prezentuje autorský výběr fotografií s tématem krajiny/hor/vody. Na prvním "stanovišti" představení autora a dále 23 fotografií.

Zajistíme tisk fotografií (máme nastavenu spolupráci s www.tr-design.cz), umístění vytištěných fotografií na rok, reklamní dosah pro Vás zatím nejsem schopen specifikovat (Web, Instagram ... ), po skončení vytištěné fotografie předáme zpět autorům.

Pokud budete mít kdokoliv zájem, budu rád za kontakt na email petr.valek.ii@seznam.cz. Já posoudím vhodnost fotografií dle poptávaných kritérií, veškeré následné činnosti přebírá marketingové oddělení SčVK, a.s. Podrobnosti / dotazy můžu zodpovědět maile, či telefonem.

Petr Válek
www.wild-nature.cz
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Re: Výstavy fotografií v budově Severočeské vody v Teplicích

Příspěvek od Jean »

Ahoj všem,

opravdu nikdo nemá zájem vystavovat svoji tvorbu? Pro fotografa je to bez finančních nákladů, jen je třeba obětovat trochu času na výběr fotografií. Komunikace s marketingovým oddělením jen pomocí emailu / telefonu, osobní návštěva opravdu není nutná.

Případní zájemci, ozvěte se.

Díky,

Petr Válek
Jirka V.
zimní host
zimní host
Jméno: Jiří Vondráček

Příspěvek od Jirka V. »

Jean píše: 10 čer 2026, 10:53 Ahoj všem,

opravdu nikdo nemá zájem vystavovat svoji tvorbu? Pro fotografa je to bez finančních nákladů, jen je třeba obětovat trochu času na výběr fotografií. Komunikace s marketingovým oddělením jen pomocí emailu / telefonu, osobní návštěva opravdu není nutná.

Díky,

Petr Válek
Petře zmiňuješ ze témata jsou krajina, hory a voda. Tzn. z Wildlife fotografií není možné se účastnit?

Diky

J.
https://www.wildlife-foto.cz/ Nikon D500 / Z6II + Nikon 400mm F/2.8E FL
Martina
VIP
VIP

Příspěvek od Martina »

Ta nabídka je opravdu zajímavá a fotit krajiny, tak bych ji ráda využila, ale jediné, co mám v portfoliu spojené s vodou, jsou žáby. :)
Sem dává krajiny málokdo, zkusila bych se poptat i na jiných fórech.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Příspěvek od Jean »

Jirka V. píše: 10 čer 2026, 12:42
Jean píše: 10 čer 2026, 10:53 Ahoj všem,

Díky,

Petr Válek
Petře zmiňuješ ze témata jsou krajina, hory a voda. Tzn. z Wildlife fotografií není možné se účastnit?

Diky

J.
Ahoj Jirko,

původní záměr SčVK byly fotografie krajiny z oblastí kde působí, tedy LBC, UL. Téma se brzy vyčerpalo, protože fotografie se opakovaly. Následně se pravidla rozmělnila na celý svět a už nemusí být na fotce voda. Když jsem si procházel patra, tak je tu i krásná fotka labutě na nějaké anonymní vodě, dále několik polárních září, dokonce i stavení někde na Islandu. Za pár dní budu mít s nimi schůzku a chci tam navrhnout, zda by témata nešla rozšířit. Věřím, že se mi podaří prosadit změny a třeba kolekce fotek "Ptactvo ústeckého kraje" bude vítána. Stejně tak třeba žáby od Martiny. Určitě dám vědět.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Příspěvek od Jean »

Martina píše: 10 čer 2026, 22:10 Ta nabídka je opravdu zajímavá a fotit krajiny, tak bych ji ráda využila, ale jediné, co mám v portfoliu spojené s vodou, jsou žáby. :)
Sem dává krajiny málokdo, zkusila bych se poptat i na jiných fórech.
Ahoj Martino, díky za zájem, jak jsem psal Jirkovi, zkusím prosadit rozšíření témat a dám sem vědět.
P.
Martina
VIP
VIP

Příspěvek od Martina »

Díky za upřesnění. Pokud by tam mohlo být cokoliv z přírody, tak bych vůbec nejradši nabídla krmítkovky s černým pozadím. Ale myslím, že by z té černé chytali zaměstnanci deprese :)
https://hmyzaci.eu/albums/cerna/

Další možnost jsou vážky na plastu, ale to je zas barevně druhý extrém (ovšem s vodou vážky souvisí víc):
https://hmyzaci.eu/albums/experiment/

Jo a tady jsou ty žáby:
https://hmyzaci.eu/albums/zaby/
Klaca
VIP
VIP
Jméno: Tomáš

Příspěvek od Klaca »

Pokud by krom krajinek byl zájem i o žáby/čolky/mloky, něco bych taky zvládnul dodat.
Jean
zkušený stálý
zkušený stálý

Příspěvek od Jean »

Ahoj všem,
v současné době se končí roční výstava fotografií ve dvou patrech budovy SčVK. Ukázal jsem fotky od Martiny a ano, výsledek je "Proč to nezkusit".

Martino, prosím, kontaktuj mě na petr.valek.ii@seznam.cz

Stejně tak o kontaktování poprosím Tomáše (Klaca) o kontakt.

Jirko, klasický wildlife se zatím nepodařilo prosadit, ale červíček hlodá. Věřím, že to vyjde a třeba kolekce vodního ptactva by byla super. Pracuji na tom.

P.
Odpovědět

Zpět na „POPTÁVKA FOTOGRAFIÍ“