Jezevec lesní - Meles meles - Jazvec lesný

- video savců
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
Odpovědět
jirfren
VIP
VIP
Jméno: Jiří Parůžek

Jezevec lesní - Meles meles - Jazvec lesný

Příspěvek od jirfren »

Za to, že jsem to sem mohl dát, musím poděkovat Martině, které mě zbavila prokletí you tube :-)
Díky i Lubovi za dobrý tip na fotopast.
Jo a k tomu času na videu si přičtěte jednu hodinu- je tam ještě zimní čas:-)

Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Re: Jezevec lesní - Meles meles - Jazvec lesný

Příspěvek od Mouka »

Dobré dokumenty :-).
Se dívám, že ti taky lezou až hodně pozdě a za tmy.
jirfren
VIP
VIP
Jméno: Jiří Parůžek

Příspěvek od jirfren »

Mouka píše: 04 čer 2026, 12:42 Dobré dokumenty :-).
Se dívám, že ti taky lezou až hodně pozdě a za tmy.
Zatím nejdřívější aktivitu jsem zaznamenal ve 20.45 a to pouze jednou...jinak kolem půl desáté a později...a bude hůř, bo 100m od těch nor začali jakési velké úpravy pozemku (jsou tam najetý bagry, nakladače, třídiče zeminy,.. a hrká to tam od rána do večera- jsem myslel že mě picne když jsem to viděl.
Nicméně přidám ještě jedno video (složené z několika), které jsem nazval Příběh jedné díry : D (ta uvodní fotka je z mého focení v roce 2023, bo ty náhledy generované na you tube automaticky nic moc:-)
Martina
VIP
VIP

Příspěvek od Martina »

jirfren píše: 09 čer 2026, 17:22 (ta uvodní fotka je z mého focení v roce 2023, bo ty náhledy generované na you tube automaticky nic moc:-)
Co jsem si všimla, tak lidi nereagují nejlíp, když náhledový obrázek neodpovídá obsahu - berou to jako podvod, protože klikli na něco, co je nalákalo a ve videu to nenašli. To není dobrá cesta, YT je tím zaplavené.
Nemá smysl používat automatické náhledy, když si stačí video pustit přes celou obrazovku, zastavit na zajímavém momentu, stisknout "prt sc" a udělat ve fotoeditoru velký výřez, aby bylo hned vidět, co je na záběru. Když by se do té černobílé náhledovky doplnil výrazný barevný text, který zvedne zájem (třeba jen Drbání), tak to přitáhne pozornost a zároveň nenaštve, protože divák opravdu uvidí to, co náhled ukazuje.
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Příspěvek od Mouka »

Bezva video! O díru je fakt zájem :-D
Odpovědět

Zpět na „SAVCI“