Strakapoud velký - Dendrocopos major - Ďateľ veľký

- video z avifauny
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
Odpovědět
Martina
VIP
VIP

Strakapoud velký (Dendrocopos major)

Příspěvek od Martina »

Mám pár připomínek z pohledu diváka:
1. Chtělo by to pro všechny záběry stativ, je to v úvodu jakési rozhoupané.
2. Celé video je zašedlé a bezbarvé.
2. Vlákno se jmenuje Strakapoud velký a začíná psem a pokračuje strakapoudem prostředním... Ten pes to asi má ozvláštnit, ale absolutně tam nedává smysl.
jizapo
zatoulanec
zatoulanec

Příspěvek od jizapo »

Děkuji za kritiku. Že je tam Strakapoud prostřední jsem věděl. Na Youtube jsem to dal už dříve a tady jsem nevěděl jestli je nutné vytvářet jen jednodruhovou přihrádku, či ne. A k tomu psu. Jak známo ke každému natáčení bývá přítomen celý štáb pomocníků, např. ostřič, mikrofonista, klapka a tohle všechno zastává moje fenka velkého knírače. : D Na všechny záběry mě skutečně doprovází a hlídá starého pána. Např. v těch záběrech krmení se mnou ležela společně přikrytá snajperskou šálou. a to myslím i píšu vážně.Tak by bylo vůdči ní netaktní ji alespoň do úvodu dát. : oops:
A co se týká stativu. I tuhle variantu jsem zkoušel. Nenatočil jsem s ním nic, a jen při špacírech lesem trochu vadil. A těch ekvivalentních 600mm ohniska se přece jen hůř udrží.
Příště se polepším. : oops:
aqualife
VIP
VIP
Jméno: Karel Zahrádka

Příspěvek od aqualife »

jizapo píše:Děkuji za kritiku. Že je tam Strakapoud prostřední jsem věděl. Na Youtube jsem to dal už dříve a tady jsem nevěděl jestli je nutné vytvářet jen jednodruhovou přihrádku, či ne. A k tomu psu. Jak známo ke každému natáčení bývá přítomen celý štáb pomocníků, např. ostřič, mikrofonista, klapka a tohle všechno zastává moje fenka velkého knírače. : D Na všechny záběry mě skutečně doprovází a hlídá starého pána. Např. v těch záběrech krmení se mnou ležela společně přikrytá snajperskou šálou. a to myslím i píšu vážně.Tak by bylo vůdči ní netaktní ji alespoň do úvodu dát. : oops:
A co se týká stativu. I tuhle variantu jsem zkoušel. Nenatočil jsem s ním nic, a jen při špacírech lesem trochu vadil. A těch ekvivalentních 600mm ohniska se přece jen hůř udrží.
Příště se polepším. : oops:
Určitě to chce slušný stativ se slušnou videohlavou, ne pod 12k. Pokud koupíš lacinější, budeš kupovat 2x.
James 2022
běžný
běžný
Jméno: Jakub Šrýtr

Příspěvek od James 2022 »

Jedno starší video z krmení...
https://www.jakubsrytr.cz/

Olympus/OM SYSTEM
Mouka
VIP
VIP
Jméno: Jan Moučka

Příspěvek od Mouka »

:-D dobře ty brablence vyzobává! Má to nadlouho!
jirfren
VIP
VIP
Jméno: Jiří Parůžek

Příspěvek od jirfren »

Mouka píše::-D dobře ty brablence vyzobává! Má to nadlouho!
No, možná to je pro něj časově pořád efektivnější než hlavou mlátit pár minut do stromu jenom proto, aby našel nějakou larvu : D - takhle má k dispozici švédský stůl s jednohubkami :-)
Pěkné video!
duffa
VIP
VIP
Jméno: Dušan Doležal

Příspěvek od duffa »

Jo, ten jede jako stroj :-) Pěkný video, a dobře k tomu sedí i ta hudba.
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
duffa
VIP
VIP
Jméno: Dušan Doležal

Příspěvek od duffa »

Parádní, hezky si tam ustlal :-)
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
Odpovědět

Zpět na „PTÁCI“