Úschova techniky doma
-
srajbr
Úschova techniky doma
Zdravím, mám dotaz. Máte někdo doma svoji fototechniku uloženou např. v trezoru? https://www.saffort.cz/brihard-business ... a-cennosti
Nebo v něčem jiném?
Nebo v něčem jiném?
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- Petr Muláček
- zkušený stálý

Úschova techniky doma
U nás doma se nekrade,takže jen v batohu.
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
-
donbas
- zkušený zimní host

- Jméno: Martin Žatka
Úschova techniky doma
V předsíni za skříní. To najdeš, je tam jen jedna.
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
Úschova techniky doma
Dík, mrknu se.donbas píše:V předsíni za skříní. To najdeš, je tam jen jedna.
- uray
- stálý

- Jméno: Juraj Matěj
Úschova techniky doma
Trezory jsou podle mě tak na zbraně, popř dokumenty kvůli požáru. Objektivy jsem vždy měl ve fotobatohu /brašně, kde se válí mnohem víc než by si zasloužily, není čas, však to znáte. Je dobré si techniku a vůbec vše cenné doma občas vyfotit, kvůli dokazování pojišťovně, to samé i účtenky a faktury. Bohužel má nedávná zkušenost - člověk si hned nevzpomene co vše kde měl a před policajtama pak vypadá jak vychytrálek co si pořád přidává věci které zmizely...
Zloději jsou dnes organizovaní a vyberou Vás i když třeba spíte, často na tip od "návštěvy", z toho pohledu je lepší nechat vše na chodbě u dveří... Známý tak nechával v odlehlé chatě flašku (s vysoko% destilátem) na stole, když ho vyberou houmlesi tak aspoň nic vzteky nezničí, spokojí se s láhví
Zloději jsou dnes organizovaní a vyberou Vás i když třeba spíte, často na tip od "návštěvy", z toho pohledu je lepší nechat vše na chodbě u dveří... Známý tak nechával v odlehlé chatě flašku (s vysoko% destilátem) na stole, když ho vyberou houmlesi tak aspoň nic vzteky nezničí, spokojí se s láhví