Zdravím. Moje "ženy se rozhodly koupit mi k narozeninám Hejkala. V armyshopu naštěstí zahlodal červíček pochybností aby nekoupily blbě, nekoupily nic a káply mi Božskou. Můžete poradit konkrétní model ?
Dík.
Hejkal
• Stránka 1 z 1
Hejkal
Ahoj Karle, používám velmí úspěšně tohle
http://www.lockjakt.cz/maskovaci-oblek- ... tural.html
Je to lehounké, pružné, nezachytává se, zabere jen malinko místa. K tomu mám i stejné rukavice, lze dokoupit i kuklu. Pokud nejdu do krytu nebo na čekanou, kde používám maskovací síť stejného výrobce, tak na šoulání je úplně ideální. Koupil jsem si větší velikost, než mám míry, abych to mohl oblíknout i přes teplejší bundu. Nedám na tenhle set dopustit.
Tož ať máš dobrý výběr!
http://www.lockjakt.cz/maskovaci-oblek- ... tural.html
Je to lehounké, pružné, nezachytává se, zabere jen malinko místa. K tomu mám i stejné rukavice, lze dokoupit i kuklu. Pokud nejdu do krytu nebo na čekanou, kde používám maskovací síť stejného výrobce, tak na šoulání je úplně ideální. Koupil jsem si větší velikost, než mám míry, abych to mohl oblíknout i přes teplejší bundu. Nedám na tenhle set dopustit.
Tož ať máš dobrý výběr!
-
Mouka - Příspěvky: 2230
- Vlastním jménem: Jan Moučka
Hejkal
Karle,například já nepoužívám žádného hejkala.No a proto taky fotím prd 

-
Petr Muláček - Příspěvky: 532
Hejkal
Přesně to co má Mouka jsem dostal k Vánocům od "svých žen" včetně rukavic a kukly. Ke všeobecnému pobavení jsem to hned u stromečku oblékl, vyfotil se v tom a zase složil a od té doby je to složený .Ale místa to zabere opravdu málo a lehounký to je taky.
Canon 7D, C EF-S 15-85/3,5-5,6 IS, C EF 100/2,8 L IS Macro, C 100-400/4,5-5,6 L IS II, stativ Velbon Sherpa, monopod,The Pod
-
Blaník - Příspěvky: 1248
- Vlastním jménem: Martin Růžek
• Stránka 1 z 1