Stránka 1 z 1

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 15:11
od enda
Nedávno jsem měl zavirovaný PC, tak musel jít do servisu, kde nám ho jeden známý přeinstaloval a dal tam pár programů, mimo jiné Zoner 11.
Hned jsem se vrhnul do upravování, ale zjistil jsem, že mně tam chybí mnoho funkcí, jako například Křivky, Magnetické laso, atd...
Žádná omezená verze by to být neměla, v Nápovědě jsem si přečetl jak se ty funkce vyvolávají, ale prostě tam nejsou...
Nemáte někdo Zonera 11 a nevíte, čím by to mohlo být?
Díky moc

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 15:17
od hilgertom
A máš to profi verzi?

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 15:42
od Indian
http://www.digihit.cz/zoner-photo-studio-11-xpress/

tady jsou rozdíly mezi edicemi ... pokud ti chybí vše co je tam uvedeno nemáš profi verzi:-)

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 15:46
od enda
Aha, tak to nemám profi verzi :( , díky za vysvětlení : good:

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 16:31
od enda
Tak jsem konečně našel nezavirovanej soubor na ulozto.cz, takže mám zonera 12 profi : Yahoo!:

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 16:50
od taek
Zoner zas tak drahý není, když už si to koupíš, tak se pak spíš donutíš to pořádně prostudovat a naučit se s tím. I kvůli tomu jsem si koupil Photoshop nebo soft na výuku angličtiny.

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 17:09
od Jan Veber
"dvanáctka" je super, dělá se mi v ní moc pěkně...

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 20:27
od Indian
zoner 12 je bomba:-)

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 07 úno 2010, 20:53
od Priman
Indian píše:zoner 12 je bomba:-)

Což já nemohu potvrdit, protože jsem byl mezi těmi nešťastlivci, co jim jednotlivý úkon v RAW zpracování trval desítky vteřin. Ale to byla jen první dvě tři sestavení zkušebky, teď se to snad už vyřešilo... . Přesto pro mne důvod k ponechání ZPS 10.

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 22 zář 2010, 20:50
od iguana
Prosim o pomoc, lebo som celkom nepochopil, ci ZPS 12 tu: http://www.slunecnice.cz/sw/zoner-photo-studio/ je zdarma alebo sa plati ??? alebo ak poznate nejaky dobry program na upravu, tak prosim dajte link : wink:

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 22 zář 2010, 21:10
od taek
Musíš koukat na licenci - zde je trial, tedy plně funkční ale časově omezená licence. Pokud by to bylo "zdarma", tak by tam bylo free nebo open source.

Zkus třeba gimp, je podobný photoshopu, open source... http://www.gimp.org/ - je i v cestine a slovenstine

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 23 zář 2010, 20:06
od J.H.
iguana píše:Prosim o pomoc, lebo som celkom nepochopil, ci ZPS 12 tu: http://www.slunecnice.cz/sw/zoner-photo-studio/ je zdarma alebo sa plati ??? alebo ak poznate nejaky dobry program na upravu, tak prosim dajte link : wink:


Teď je ZPS12 skoro zdarma tzn. v akci za 990,- :)

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012, 22:31
od taek
Verze 14 zdarma, do zítřejších 10:00,
http://www.zive.cz/bleskovky/pouze-dnes ... fault.aspx

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 07:31
od michy
tak jsem to včera nainstaloval. Ale nevíte někdo jestli v této verzi home jde dělat porovnání fotek jako v 13-ce. Myslím ti že se označí 4 fotky a zmáčkně se ctrl j a máte je hned v náhledů u sebe a muzete porovnávat ostrost. Atd.. Díky

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 10:32
od Jarek
Tak proč to nevyzkoušíš,když už jsi to nainstaloval ?
Myslím,že tyto verze zdarma,jsou naprosto k ničemu,jelikož to má jenom základní funkce(chybí úprava RAW atd.).
Jiří.

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 11:00
od michy
no já to vyzkousel a nefunguje to. Proto mne zajímá názor někoho kdo používá novou 14 a funguje mu to

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 15:58
od Jarek
Jo tak :) ,tak to já Ti nepomůžu,mám 14 PRO a tam to funguje.
Tady je porovnání verzí - http://free.zoner.com/products.asp
Jiří.

Zoner Photo Studio 11

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 16:04
od michy
hmm, tak už to vidím, nezbývá mi nic než odinstalovat a vrátit se k předchozí verzi, kterou mám v pro verzi